Gyártók Itt vannak az új Mercedes-Benz S-Class kabrió OLED hátsó lámpái (Videó)

Itt vannak az új Mercedes-Benz S-Class kabrió OLED hátsó lámpái (Videó)

autopro.hu/Sz.K. | 2017.08.28 15:10

Itt vannak az új Mercedes-Benz S-Class kabrió OLED hátsó lámpái (Videó)

A következő hónapban megrendezendő Frankfurti Autószalonon úgy tűnik, hogy a Mercedes bemutatja felújított S-Class kabrió és kupé autóját. A márka új videójának köszönhetően viszont azt már most tudjuk, hogy az autó OLED hátsó lámpát kap.

Hirdetés

A videó közelről mutatja a márka bal hátsó lámpáit, rávilágítva, hogy 33 OLED égő van benne, amelyek három sorban vannak elrendezve. A Mercedes-Benznél elmondták, mindegyik égő különállóan irányítható, a videón pedig bemutatják azt is, hogyan lehet sorba rendezni őket. A gyakorlati használat legjobb példája a futófényes irányjelző, mint ahogy azt többek között a Mustangnál és az Audi A4-nél megszokhattuk, azonban a Mercedesnek más is lehet a tarsolyában- írta meg az Autoblog.com.

Eltekintve a csinos hátsó lámpától, korábbi kémfotók megmutatják, milyenek lesznek az első és hátsó lökhárítók. Arra alapozva, amit a feljavított S-Class szedánról tudunk, elvárható, hogy a kupé és a kabrió alapmodellje iker-turbófeltöltős, 463 lóerős, 4.0 literes V8-as motort kap a jelenlegi verzió 4.7-es helyett.

Az S63 valószínűleg ugyanezt a motort kapja, 603 lóerős változatban.

Kíváncsian várjuk, hogy a fél-önvezető technológiák terén milyen fejlődésre számíthatunk az autóban.

A Mercedes-Benz S-Class kabrió OLED hátsó lámpái

Kiemelt Partnereink