Gyártók Ismét rendőrkézre került egy Audi (videóval)

Ismét rendőrkézre került egy Audi (videóval)

autopro.hu | 2013.12.13 15:41

Ismét rendőrkézre került egy Audi (videóval)

December 13-án Thomas Faustmann ügyvezető igazgató és Gerd Walker járműgyártásért felelős ügyvezető igazgató egy A3 Limousine rendőrautót adott át Csizmadia Gábornak, a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrfőkapitánynak.

Hirdetés

– A legújabb termékünkkel segítjük a rendőrség mindennapi munkáját, nagy mértékben hozzájárulva a régió közlekedésbiztonságának javításához – mondta Thomas Faustmann.

A gleccserfehér Audi egy nagy teljesítményű, 1,8 literes turbófeltöltésű motorral felszerelt jármű, amely a közúti közlekedésben szükséges gyors akciókat szolgálja. Számos információs rendszer, mint például az autóba integrált Audi connect internet szolgáltatásai – és a vezetői segédrendszerek, mint a side assist vagy a lane assist segítik a rendőrség munkáját. A LED-fényszórókba megkülönböztető fény- és hangjelzést is beépítettek.

– Az A3 Limousine az első modell, amely teljes egészében a győri gyárunkban készül. Nagyon örülünk, hogy ezt az autót mostantól a rendőrség rendelkezésére bocsájthatjuk – tette hozzá Gerd Walker.

Ez a harmadik modell, amellyel az Audi Hungaria segíti a megyei rendőrség munkáját. A vállalat ugyanis 2005-ben és 2008-ban egy-egy TT Coupét adott át a rendőr-főkapitányságnak.

Kiemelt Partnereink