Gyártók Így öltöznek Detroitban a jövő járművei

Így öltöznek Detroitban a jövő járművei

autopro.hu | 2014.01.16 12:12

Így öltöznek Detroitban a jövő járművei

Még mindig csak résnyire nyílt ki az Észak-amerikai Autókiállítás kapuja, de a sajtó már besurrant a január 18-tól a nagyközönséget is fogadó szalonra. Sok-sok képet hozunk a helyszínről.

Hirdetés

Hogy mi tetszik az észak-amerikai autóvásárló közönségnek, nem tudjuk. Arról persze van némi fogalmunk, mit szerettek tavaly, meg arról is, hogy az autógyártók mit gondolnak a vásárlók jövőre vonatkozó ízléséről. Ez utóbbiba enged bepillantást a NAIAS, amiről már megírtuk a legfontosabb tudnivalókat a félhivatalos - vagyis a média képviselőinek tartott - kezdőnapon. Azóta egymást érik a sajtónyilvános bejelentések, amelyek nagy részét már napokkal korábban bejelentették, hírt is adtunk a legérdekesebb újdonságokról, így most inkább beszéljenek a képek.

A fotók alapján kiderül, hogy a gyártók szerint kifejezetten előnyös szín a piros - nemcsak Ferrarit és Audit lehet ilyenbe öltöztetni. A BMW viszont nyilván megneszelte, hogy a többiek mire készülnek, ezért - vagy csak úgy - az aktuális német listavezető csak azért is más színeket választott.

Bő félszáz fotót tartalmazó galériánkban ezúttal a teljes alakos képek mellett a részleteket is kiemeltük - merthogy azokban rejlik... például a tudomány is.

Észak-amerikai Nemzetközi Autókiállítás (NAIAS) 2014, 2. album
Sokfelé találkozunk kihegyezett ívekkel és hosszú egyenesekkel

Kiemelt Partnereink