Gyártók Hamarosan érkezik az elektromos, kínai Renault

Hamarosan érkezik az elektromos, kínai Renault

autopro.hu/P.B. | 2021.09.01 04:18

Hamarosan érkezik az elektromos, kínai Renault

Fotó: Mobilize

A Renault és a Jiangling még 2018-ban kezdte meg együttműködését a Mobilize nevű közös vállalat keretében. Szeptemberben a Mobilize bemutatja első autóját, a Limo névre hallgató szedánt, mellé pedig mobilitási szolgáltatást is kínálnak majd 2022-től.

Hirdetés

A Mobilize Limo egy 4,67 méter hosszú, teljesen elektromos szedán lesz, mely 2022-től kerülhet az utakra. A jármű kifejezetten fuvarmegosztó szolgáltatások számára lett optimalizálva, így például a sofőrülést is úgy alakították ki, hogy az a lehető legkényelmesebb legyen a professzionális sofőrök számára.

A Limo 1,83 méter széles és 1,47 méter magas, tengelytávolsága pedig 2,75 méter – ennek köszönhetően rendkívül kényelmes, nagy lábtérrel rendelkeznek a hátsó ülések, ami szintén a fuvarmegosztási célokat segíti. A gyártó szerint hátul kényelmesen elfér majd három felnőtt utas is.

Inkább városi forgalomba való

Az autó 150 lóerős (110 kilowatt) teljesítménnyel bír, a maximálisan leadható nyomatéka 220 Newtonméter – ezek az adottságok 140 kilométer/órás végsebességet tesznek lehetővé, míg a jármű 9,6 másodperc alatt gyorsul fel száz kilométer/órás tempóra.

A Limónak három vezetési módja van: Eco, Normal és Sport, ezekben a teljesítmény mellett a regeneratív fékezés mértékét is szabályozhatja a sofőr.

A jármű lítiumionos akkumulátora 60 kilowattórás, ezzel 450 kilométeres maximális hatótávolságot tesz lehetővé.

Mobilitási szolgáltatások

A Mobilize Limo olyan ajánlatként kerül forgalomba, amely egyesíti a járművet és a szolgáltatásokat mindenféle sofőr számára, beleértve a taxikat, a fuvarmegosztókat és más mobilitási megoldásokat. A Mobilize ajánlata egy teljes körű szolgáltatáscsomagot fog tartalmazni, a szolgáltatások a Renault Csoport más elektromos járművei számára is elérhetők lesznek – írja a Green Car Congress.

Az RCI Bank and Services által irányított Mobilize bérleti szerződések rugalmas futásteljesítményt és szerződési időt tartalmaznak. A csomagok különféle szolgáltatásokat is tartalmaznak, például a gyártó által biztosított garanciákat, karbantartást, biztosítást és töltési megoldásokat.

Kiemelt Partnereink