Gyártók Digitálisan, utólag is személyre szabható autókat kínál az Audi

Digitálisan, utólag is személyre szabható autókat kínál az Audi

autopro.hu/P.B. | 2020.10.08 09:23

Digitálisan, utólag is személyre szabható autókat kínál az Audi

Fotó: Audi Mediacenter

Az autók egyedi felszereltségének új szintjét nyitotta meg az Audi azzal, hogy akár a rendelés, sőt vásárlás után is, online választhatják ki az ügyfeleik, hogy az autójukat milyen extrákkal szereljék fel. A szolgáltatás megrendelése és kifizetése is online zajlik.

Hirdetés

Az Audi eddig is számos módon kötötte össze a fizikai valóságot a digitális világgal, a kapcsolatfelvételtől kezdve a tanácsadáson át a szervizelésig és a vásárlásig. Azonban eddig arra nem volt lehetősége a vásárlóknak, hogy a rendelés vagy vásárlás után módosítsanak az autó felszereltségén, amennyiben kiválasztották és megrendelték az adott modellt, akkor azon már nem tudtak változtatni.

Ezért jelent új szintet a vásárlói rugalmasságban az Audi myAudi felületén keresztül kínált szolgáltatása, amely egyelőre csak Norvégiában és Németországban érhető el. A myAudi-n keresztül a vásárlók az autók megrendelése után is változtathatnak egyes funkciókon.

Kényelem és rugalmasság

Az Audi új szolgáltatásán keresztül a vásárlók utólag is személyre szabhatják autójuk világítását, a vezetői asszisztenciát és az infotainment rendszert is. A funkció jelenleg a teljesen elektromos e-tron modelleknél, valamint a legújabb A4, A5, A6, A7 és Q5, Q7, valamint Q8 modellek esetében érhető el.

Az Audi vásárlói a myAudi-n keresztül lefoglalhatnak egyes, a fent említett területre tartozó funkciókat az autójukhoz, ami egy hónapig marad elérhető. Ha nem hosszabbítják meg a próbaidőt, vagy nem rendelik meg az adott funkciót, akkor automatikusan lejár, viszont a funkciók autóhoz kötöttek, tehát amennyiben azelőtt adja el valaki az autóját, hogy lejárna az általa megrendelt extra, akkor a következő tulajdonos is élvezheti azt egy ideig.

A funkciók foglalása és kifizetése a myAudi applikáción keresztül történik, és a vásárlást követő első indítástól lesz aktív a járműben.

Kiemelt Partnereink