Gyártók Bemutatták a Renault orosz piacra szánt újdonságát

Bemutatták a Renault orosz piacra szánt újdonságát

autopro.hu | 2016.04.01 06:06

Bemutatták a Renault orosz piacra szánt újdonságát

Hivatalosan is debütált Moszkvában a helyi piaci igényeknek megfelelően tervezett Kaptur. A franciák komoly reményeket fűznek a trükkös elnevezésű autóhoz.

Hirdetés

Újabb személyautóval bővítette termékpalettáját a Renault: a tervezett tíz új modell közül a korábbi titkolózó hírek után március 30-án hivatalosan is megérkezett Oroszországba a Kaptur. Bár az utóbbi időben az orosz autópiacról nem épp a legpozitívabb hírek érkeztek, a Renault a globális növekedéséhez való komoly hozzájárulást vár a most bemutatott modelltől: a gyártó arra számít, hogy a jövevény segít megszilárdítani pozícióit az eurázsiai vámunió piacain.

Az autó tervezésekor figyelembe vették a helyi piaci igényeket: az autó nevét az Európában megszokott Captur-ról Kaptur-ra változtatták, azonban ennél valamivel fontosabb, hogy az autót összkerékmeghajtással szerelték fel, hasmagasságát pedig megemelték. A crossover a gyártó szerint így sokoldalúbbá válik, és jobban illeszkedik az esetenként zordabb útviszonyokhoz. Az autó olyan további kényelmi kiegészítőket is kapott, mint a kulcsnélküli nyitás és indítás, és a hét hüvelykes, Bluetooth kapcsolatra is képes érintőkijelző.

A Kaptur a gyártó moszkvai gyárában készül majd, értékesítése pedig a nyáron veszi kezdetét.

Kiemelt Partnereink