Gyártók A Telekomé lett a tízezredik Toledo

A Telekomé lett a tízezredik Toledo

autopro.hu | 2015.07.28 05:29

A Telekomé lett a tízezredik Toledo

Négy generáció alatt jubilált a Seat Toledo Magyarországon.

Hirdetés

A vállalat több mint két évtizeddel nagysikerű modellsorozata indítása után immár negyedik generációjával viszi tovább a Toledo gazdag hagyományait, mégpedig olyan modell formájában, amely az első nemzedék térkínálatát a második vonzó formavilágával ötvözi.

A magyar cégautó-piacon a Toledo bőséges térkínálatával, sokoldalúságával, gazdaságosságával és kedvező ár-érték arányával célozza meg az ügyfeleket.

A tízezredik Toledót egy 1,2 literes 110 lóerős TSI motor hajtja. A Reference felszereltséget parkolóradar, komfort csomag (tempomat, ködfényszóró kanyarfény funkcióval és fáradtságérzékelő), riasztó, Bluetooth, és a Media System Plus rendszer érintőképernyő, USB és SD kártya egészítik ki, amelyek a napi munkát kellemesebbé és biztonságosabbá teszik. Az elektronikus menetstabilizáló (ESP) és az ABS szériatartozék, akárcsak a hat légzsák.

A negyedik generációs Toledo 4485 milliméter hosszú, négyajtósnak néz ki, de valójában ötajtós. Hosszirányban tágas a hely, csomagtartójában a nagy ajtókivágás és a felnyíló kalaptartó miatt mindent könnyen el lehet érni. A padló alatti rekeszbe teljes értékű pótkereket rejtettek, az üléstámlát előredöntve pedig 1490 literre nő a raktér. A belseje magán hordozza a jellegzetes Volkswagen jegyeket.

Kiemelt Partnereink