Gyártók A Seatnál a legjobb dolgozni

A Seatnál a legjobb dolgozni

autopro.hu/Sz.F. | 2018.02.09 09:03

A Seatnál a legjobb dolgozni

A Seat ismételten megkapta a Legjobb munkaadó tanúsítványt. A vállalat a negyedik egymást követő évben nyerte el a címet, amellyel a legjobb munkakörülményeket biztosító vállalatokat ismerik el.

Hirdetés

Legjobb munkaadó 2018 kitüntetés tanúsítja, hogy a vállalatnál elősegítik az alkalmazottak személyes és szakmai fejlődését.

A Top Employers Institute által elkészített nemzetközi elemezés a munkavégzés több mint 600 elemét vizsgálja, köztük a tehetségek kezelésének stratégiáját, a munkaerő tervezést, a képzést, a szakmai előmeneteli terveket, a bérezési és jutalmazási politikát. A minősítési folyamatban résztvevő vállalatoknak szigorú felmérésen kell átesniük, és ennek során el kell érniük a minősítés által megkövetelt szinteket. A szervezet tehát egy újabb évben erősítette meg, hogy a Seat kiváló feltételeket biztosít munkavállalóinak, a mostani eredmény pedig magasabb pontszámot mutatott, mint a megelőző években.

A Seat 14 672 alkalmazottal a szektor legnagyobb munkáltatója Spanyolországban. 2017-ben a vállalat 17 millió eurót fordított képzésre. A cég alkalmazottainak 97 %-a határozatlan idejű szerződéssel rendelkezik, 21 %-a nő, és 25 %-a az ezredforduló táján született. A dolgozók 34 %-a élvezheti a rugalmas munkaidőt.

Humán erőforrás politikájának elismerése mellett a vállalatot a közelmúltban az alkalmazottai egészsége és a jóléte melletti elkötelezettségért az Egészséges Vállalat díjjal is kitüntették a nagyvállatok kategóriájában.

Kiemelt Partnereink