Gyártók A 100. gyakornokot alkalmazta az Audi Hungaria

A 100. gyakornokot alkalmazta az Audi Hungaria

autopro.hu | 2014.12.05 08:21

A 100. gyakornokot alkalmazta az Audi Hungaria

Ebben az évben már a 100. gyakornok folytatja új munkatársként pályafutását az Audi Hungariánál. Molnár Olivér, a Széchenyi István Egyetem járműmérnöki karán szerzett diplomát, és a vállalat Kísérleti Motorgyártó Központ Projektkoordináció/Motorépítés területén try-out mérnökként helyezkedett el.

Hirdetés

„Örülök, hogy immár a 100. gyakornokot üdvözölhetjük Audis munkatársként a vállalatunknál. Ez utánpótlás-programunk sikerének bizonyítéka” – mondta Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „A tehetséges egyetemi és főiskolai hallgatók gyakorlatuk alatt széles betekintést nyerhetnek vállalatunk működésébe, amelyet a diploma megszerzése után munkatársként is kamatoztathatnak. Az Audi Hungaria, mint Magyarország legvonzóbb munkaadója számos fejlődési lehetőséggel és vonzó keretfeltételekkel várja őket.”

Évente több mint 600 gyakornok gazdagítja tudását gyakorlati tapasztalatokkal – ebből mintegy 60 külföldi hallgató - az Audi Hungaria különböző területein. Különösen keresettek a műszaki, gazdasági és logisztika szakos nappali tagozatos hallgatók, pályázni német nyelvismerettel és legalább négy lezárt szemeszterrel lehet.

A vállalatot pályakezdők és tapasztalt munkavállalók ebben az évben immáron hatodszor választották Magyarország „Legvonzóbb Munkáltatójának“.

Kiemelt Partnereink