Eseménynaptár

Vállalati gyakorlati oktatók képzése

RENDEZVÉNYEK / KÉPZÉSEK   Képzések
Dátum 2023.06.07 08:00 - 2023.06.08 17:00 (Szerda - Csütörtök)
Időtartam   1d 9h
Helyszín AUDI HUNGARIA Zrt., 9027 Győr, Audi Hungária út 1

A Német-Magyar Tudásközpont Kft. és az AUDI HUNGARIA Zrt. közös szervezésében

A duális szakmai képzésben a gyakorlati oktatók kulcsfontosságú szerepet töltenek be a vállalkozások szakmailag képzett megfelelő kompetenciákkal rendelkező munkaerő utánpótlásának biztosításában.

A képzés során áttekintjük a szakoktatók feladatait a szakképzés tervezésétől annak befejezéséig, a hazai és a német előírások és gyakorlatok szempontjából egyaránt. Résztvevőink gyakorlati példákon megoldandó feladatokon keresztül sajátíthatják el a napi munkájuk elvégzéséhez szükséges szervezési, pedagógiai, módszertani kompetenciákat és végül, de nem utolsó sorban gyümölcsöző kapcsolatokat építhetnek a képzés többi résztvevőjével.

CÉLUNK

A magyar szakképzési rendszer megismertetése mellett a gyakorlati oktatók eszköztárának bővítése. Résztvevőink gyakorlati példákon megoldandó feladatokon keresztül sajátíthatják el a napi munkájuk elvégzéséhez szükséges szervezési, pedagógiai, módszertani kompetenciákat és végül, de nem utolsó sorban gyümölcsöző kapcsolatokat építhetnek a képzés többi résztvevőjével.

A képzéssel kapcsolatos további információkért kattintson az alábbi linkre!

Kiemelt Partnereink