Eseménynaptár

Vállalati ESG szakértő képzés

RENDEZVÉNYEK / KÉPZÉSEK   Képzések
Dátum 2023.10.25 09:00 - 2023.10.25 17:00 (Szerda)
Időtartam   8h
Helyszín Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, 1024 Budapest, Lövőház u. 30.

MIÉRT AZ ESG?

A fenntartható és versenyképes már nemsokára leválaszthatatlan kifejezések lesznek a vállalkozások számára. Mindenkinek fontos lesz, hogy vizsgálják és megértsék a közösségre gyakorolt környezeti és társadalmi hatásokat. Az ESG Mentor Programunk keretében megmutatjuk hogyan mérhetjük és kezelhetjük az ESG-t, mire figyeljünk amikor a lehetséges problémák listája végtelen hosszúnak tűnik. Az újfajta szemlélet megismerésének támogatására létrehoztunk egy tanulási folyamatot, ami lefedi az ESG kapcsán felmerülő legfontosabb témaköröket.

A KÉPZÉS CÉLJA

A képzésen résztvevők mélyebb szinten is elsajátíthatják a vállalati ESG előírások legfontosabb részeit. A képzés részeként bemutatásra kerülnek a vállalati ESG átállás fő eszközei, amikkel a vállalat már előrehaladást érhet el a saját ESG-átállásának útján. A képzést követően a résztvevők képesek lesznek

arra, hogy a saját vállalati működésük esetében azonosítsák a főbb E, S és G elemeket a napi működésük közben is. Bízunk benne, hogy a képzés egyúttal szemléletformálásként is szolgál, a megszerzett ismeretekkel pedig aktivizálható a vállalat.

A képzéssel kapcsolatos további információkért kattintson az alábbi linkre!

Kiemelt Partnereink