Eseménynaptár

TISAX belső auditor képzés (ID 3112)

RENDEZVÉNYEK / KÉPZÉSEK   Képzések
Dátum 2023.06.20 09:00 - 2023.06.22 17:00 (Kedd - Csütörtök)
Időtartam   2d 8h
Helyszín 1103 Budapest, Kőér utca 2/A C. épület 5 . emelet, Laurus Irodaház

Az információ megbízhatósága, biztonsága alapvetően befolyásolja egy szervezet működését, a szervezet folyamatait, az eredményességét, hatékonyságát, profittermelő képességét stb. Az információbiztonság, ami nem csak IT biztonságot jelent, minden szervezet alapvető üzleti érdeke. A biztonság elérésének, fenntartásának fontos eszköze az információbiztonsági irányítási rendszer (ISMS) kialakítása.

A TISAX (Trusted Information Security Assessment Exchange), amelyet az ENX Szövetség menedzsel a német VDA (Német Gépjárműipari Szövetség) nevében, az egyetlen iparág-specifikus biztonsági keretrendszer az információbiztonság értékeléséhez a beszállítók, az OEM-ek és az autóipari ellátási láncban működő egyéb cégek számára. Ennek követelménye a VSA ISA (Information Security Assessment).

Az irányítási rendszerek fontos eleme a visszacsatolási, beavatkozási rendszer, és ennek egyik kiemelt eszköze a belső auditálás. Ez hozzájárul a rendszer eredményes működéséhez, folyamatos fejlesztéséhez. A belső auditokat képzett munkatársaknak kell végezni, akik tisztában vannak az auditálandó követelményekkel és az auditálási módszerekkel.

A KÉPZÉS CÉLCSOPORTJA

A képzést azoknak a szakembereknek állítottuk össze, akik információbiztonsági irányítási rendszerük belső auditálását fogják végezni a TISAX/VDA ISA követelményei szerint. Hasznos lehet azon munkatársak számára is, akik ISMS rendszerekben tevékenykednek, vagy szeretnék megismerni a TISAX/VDA ISA követelményeit és alkalmazását.

A KÉPZÉS CÉLJA

  • A képzésen résztvevők felkészítése az információbiztonsági irányítási rendszer eredményes és hatékony auditálására
  • Követelmények megismerése auditálási szempontból
  • Az auditálás folyamata, a módszerek megismerése
  • A módszerek gyakorlati alkalmazásának elsajátítása
  • A képzésen résztvevők információbiztonsági ismereteik révén képesek legyenek hozzájárulni szervezetük információbiztonsági rendszerének kialakításához, fejlesztéséhez

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a QFD weboldalára!

Kiemelt Partnereink