Eseménynaptár

Termékbiztonsági és -megfelelőségi megbízott (PSCR) képesítés (ID 503-HU)

RENDEZVÉNYEK / KÉPZÉSEK   Képzések
Dátum 2023.06.26 10:00 - 2023.06.27 17:00 (Hétfő - Kedd)
Időtartam   1d 7h
Helyszín 1103 Budapest, Kőér utca 2/A C. épület 5. emelet, Laurus Irodaház

A gépjárműipari beszállítói lánc minden egyes vállalata köteles termékei biztonságát és konformitását szavatolni. Ehhez szükség van országonként és régiónként a termékintegritásra vonatkozó érvényes törvényi szabályozásra és ezen túlmenően az általános és jogos biztonsági előírások betartására. Olyan termékek esetében, amelyek "nem biztonságosak" a piacon vagy olyan termékek esetén, amelyeknek a jogszabályi megfelelősége kérdéses, a felelősöknek haladéktalanul meg kell tenniük a szükséges intézkedéseket. Ahhoz, hogy a termékbiztonsági megbízottakra háruló sokrétű feladatokat az érintettek ismerjék és megértsék, átfogó tájékoztatásra és megfelelő képzésre van szükség. Ezt a célt szolgálja kétnapos továbbképzésünk, amelynek fókuszában a résztvevők mindennapi munkavégzése során felmerülő követelmények állnak. Öt modul foglalkozik a termékintegritás központi témáival és a termékbiztonsági megbízottak kompetenciáinak a kialakításával.

A KÉPZÉS CÉLJA

A középpontban olyan szakismeretek közvetítése áll, amelyek a termékbiztonsági felelősök tudását saját szakterületükön a lehető legmagasabb szintre emelik és ezáltal kompetenciáikat mindennapi feladataik elvégzése során erősítik.

A KÉPZÉS CÉLCSOPORTJA

Olyan vezetőket és munkatársakat várunk a gépjárműipar egész területéről, akik el fogják látni vagy már ellátják a termékbiztonsági megbízott feladatait.

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a QFD weboldalára!

Kiemelt Partnereink