Eseménynaptár

PSCR-Termékintegritás: Termékbiztonság és Termékfelelősség

RENDEZVÉNYEK / KÉPZÉSEK   Képzések
Dátum 2023.04.20 09:00 - 2023.04.21 17:00 (Csütörtök - Péntek)
Időtartam   1d 8h
Helyszín 1062 Budapest, Andrássy út 107.

A képzés középpontjában a VDA Termékintegritás kötetének előírásai, valamint a Volkswagen konszern termékbiztonsági megbízottra (PSB) vonatkozó követelményei állnak. A résztvevők számára világos lesz, hogy a termékek megfelelőségéért és biztonságosságáért mit tehetnek, és az elkövetett hibák milyen következményekkel járnak.

A tanfolyam célja

A résztvevők megismerkednek a VDA Termékintegritás kötetének előírásaival, valamint a VW konszern termékbiztonsági megbízottra vonatkozó követelményeivel, a termékbiztonsági és -megfelelőségi megbízott feladataival, felelősségi körével, döntési hatáskörével és a szervezetnél betöltött szerepével. A képzés résztvevői megértik, hogy a termékbiztonsági és megfelelőségi megbízottnak milyen minőségirányítási és kockázatkezelési ismeretekkel kell rendelkeznie, mik a feladatai új termékindításnál, reklamációnál, futó szériánál, valamint a vevővel való kommunikációban. Megismerkedünk a termékintegritási szervezettel, az egyes projektfázisokhoz kapcsolódó termékintegritási feladatokkal, valamint a visszahívásokkal kapcsolatos teendőkkel is. Világossá válik, hogy a VW konszern milyen elvárásokat támaszt a szállítóval mint szervezettel szemben a termékbiztonságot illetően – a tanfolyam során megvizsgáljuk a Formel Q-Konkret és a Formel Q-Fähigkeit erre vonatkozó előírásait is.

A résztvevők emellett megismerkednek a termékfelelősség és a termékbiztonság jogi hátterével, hogy felkészülten tudjanak az ezzel kapcsolatos kockázatok behatárolásán és mérséklésén dolgozni.

A Tequa Akadémia képzésével kapcsolatos további információkért kattintson az alábbi linkre!

Kiemelt Partnereink