Eseménynaptár

Méréstechnika és Mérőeszköz-felügyelő képzés

RENDEZVÉNYEK / KÉPZÉSEK   Képzések
Dátum 2023.04.24 08:00 - 2023.04.26 16:00 (Hétfő - Szerda)
Időtartam   2d 8h
Helyszín 1062 Budapest, Andrássy út 107.

A termelő vállalatoknál elengedhetetlen, hogy a termékkel és folyamatokkal kapcsolatos méréseket, valamint az azokkal összefüggő tevékenységeket megfelelő képzettségű munkatársak végezzék. Velük szembeni elvárás, hogy ismerjék a metrológiai, és a minőségirányítási rendszerben alkalmazható méréses vizsgálatok alapjait, eszközeit, a mérési eljárásokat, rendszereket, módszereket. A tanultakat legyenek képesek alkalmazni, mind a gyártás/szolgáltatás, mind a minőségügyi vizsgálatok terén. Ehhez nyújt támogatást a „Méréstechnika és mérőeszköz-felügyelő” képzésünk, amelyet modulrendszerben kínálunk. Jelentkezzen még ma!

A tanfolyam célja

A képzés célja, hogy a résztvevők megértsék a mérőeszközökkel és kalibrálással kapcsolatos fogalmakat és képesek legyenek a gyakorlatban a kalibrálási eljárások kiválasztására, kidolgozására és elvégzésére. A jegyzőkönyvek alapján képesek legyenek dönteni a mérőeszköz megfelelőségéről, a „Döntési szabály” figyelembevételével. A résztvevők ismerjék meg a vonatkozó előírásokat, azok különbségeit (kalibrálás, hitelesítés). A résztvevők áttekintést kapnak a mérőeszközök beszerzésén, nyilvántartásán, kalibrálásán át a teljes mérőeszköz felügyeletről.

A tanfolyamot elvégzett résztvevő alkalmas / megfelelő képzettségű a működtetett (ISO 9001, IATF 16949, ISO 17025) minőségirányítási rendszerben az ellenőrző, vizsgáló- és mérőeszközök nyilvántartására, kalibrálására és a rendelkezésére álló információk alapján a megfelelőség eldöntésére.

A Tequa Akadémia képzésével kapcsolatos további információkért kattintson az alábbi linkre!

Kiemelt Partnereink