Eseménynaptár

Digitális átalakulás - válasz a gazdasági bizonytalanságra az iparban

RENDEZVÉNYEK / KÉPZÉSEK   Webinar
Dátum 2023.11.21 10:00 - 2023.11.21 11:00 (Kedd)
Időtartam   1h
Helyszín Mitsubishi Electric Europe online webinár

Szeretné megtudni, hogyan lehet vállalkozása a nehéz időkben is rendíthetetlen versenytárs? Kíváncsi arra, hogy a gazdasági bizonytalanság idején a digitalizáció hogyan segítheti vállalkozását? Gyártásfelügyelet? Digitalizációval!

A világban ma a piacon való túlélés nem egyszerű feladat. Folyamatosan változó trendek, verseny, globális válságok – ez csak néhány a kihívások közül, amelyekkel szembe kell néznie. De tudta, hogy van megoldás ezekre a nehézségekre? Digitális forradalom!

Képzelje el a legmagasabb szintű működési hatékonyságot. A korábban sok időt igénybe vevő és problémákat okozó folyamatok automatikusan, pontosan és gyorsan végrehajthatók. Képzelje el a teljes ellenőrzés alatt álló gyártást, ami az elérhető modern eszközök és technológiák használatával már az Ön számára is hozzáférhető.

És ez nem minden! A digitális átalakulás az innováció központjává teszi vállalkozását. Készen áll majd a változó piaci feltételekhez való gyors alkalmazkodásra, ami rendkívül fontos a kiszámíthatatlan gazdasági nehézségek idején.

Ismerje meg a legújabb trendeket és az iparági jelentések fejlesztési irányait, valamint azokat az eszközöket, amelyek segíthetik digitalizációs céljai kitűzésében. Találja meg azokat a területeket, amelyekre érdemes összpontosítani – karbantartás, gyártás nyomon követése, minőség és hatékonyság mérése. Tekintse meg, hogyan haladhat lépésről lépésre a digitalizációs úton a bevált SMKL-folyamat segítségével. Végül, inspirálódjon olyan esettanulmányokból, amelyek konkrét példákon keresztül mutatnak be digitalizációs sikertörténeteket.

Vegyen részt a Mitsubishi Electric Europe Digitális átalakulás - válasz a gazdasági bizonytalanságra az iparban című webinárján! A részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött, amit az alábbi linkre kattintva tehet meg!

Kiemelt Partnereink