Eseménynaptár

Beckhoff Motion workshop

RENDEZVÉNYEK / KÉPZÉSEK   Szakmai nap
Dátum 2024.06.20 09:00 - 2024.06.20 14:00 (Csütörtök)
Időtartam   5h
Helyszín Beckhoff budapesti központja: 1097 Budapest, Táblás utca 36-38. G ép. 2. emelet

Motion workshop

Hajtásrendszerek kiválasztása és a szervorendszerek dinamikai tulajdonságai

A hajtástengelyek méretezése, valamint a megfelelő motor, hajtómű, hajtásvezérlő és tartozékok kiválasztása a hatékony géptervezés alapját jelenti. Az optimális eszközök megtalálásához a motorok és a további hajtástechnikai elemek fő jellemzőin – mint a névleges és maximális nyomaték, fordulatszám, áram stb. – túl a rendszer dinamikai jellemzőire is tekintettel kell lenni.

A délelőtt folyamán gyakorlati példákon keresztül ismerhetik meg a résztvevők a – TwinCAT fejlesztőkörnyeztbe épülve vagy akár önálló mérnöki eszközként is használható – Motion Designer szoftver legújabb verzióját, valamint a hajtástechnikai elemek konfigurálására és dinamikai jellemzőinek finomhangolására is használható TwinCAT Drive Manager 2 szoftvert.

Az ebédszünetet követően egy kötetlen beszélgetés során a jelenlévőknek lehetőségük lesz a témához kapcsolódóan kérdéseket feltenni a Beckhoff műszaki támogató mérnökeinek. A részletes programért kattintson az alábbi linkre!

A workshopot elsősorban a Beckhoff technológiákban már jártas automatizálási szakembereknek ajánljuk.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyek korlátozott száma miatt kérjük, minél hamarabb jelezze részvételi szándékát!

További információért keresse munkatársainkat az [email protected] e-mail címen vagy a +36-1-501-9940 telefonszámon. Regisztráljon már most az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink