Eseménynaptár

Beckhoff Automation workshop

RENDEZVÉNYEK / KÉPZÉSEK   Szakmai nap
Dátum 2024.05.30 09:00 - 2024.05.30 14:00 (Csütörtök)
Időtartam   5h
Helyszín Beckhoff budapesti központja: 1097 Budapest, Táblás utca 36-38. G ép. 2. emelet

Automation workshop

A TwinCAT 3.1 legújabb verziója: Build 4026

A workshop során a résztvevők lehetőséget kapnak a moduláris automatizálási platformunk legfrissebb verziójának, a TwinCAT 3.1 4026-os build-jének alapos megismerésére.

A szakmai nap során megvizsgáljuk az új TwinCAT verzió innovációit, funkcióit és az új build-hez kapcsolódó kiegészítőket. A délelőtt folyamán bemutatjuk hogyan járulnak hozzá az új funkciók a fejlesztési idő csökkenéséhez, az egyszerűbb és rugalmasabb csomagtelepítéshez, illetve a hatékonyabb diagnosztikához és hibakereséshez – mindezt a fejlesztő szemszögéből.

Az ebédszünetet követően egy kötetlen beszélgetés során a jelenlévőknek lehetőségük lesz a témához kapcsolódóan kérdéseket feltenni a Beckhoff műszaki támogató mérnökeinek. A részletes programért kattintson az alábbi linkre!

A workshopot elsősorban a Beckhoff technológiákban már jártas automatizálási szakembereknek ajánljuk.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyek korlátozott száma miatt kérjük, minél hamarabb jelezze részvételi szándékát!

További információért keresse munkatársainkat az [email protected] e-mail címen vagy a +36-1-501-9940 telefonszámon. Regisztráljon már most az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink