Eseménynaptár

APQP-PPAP képzés

RENDEZVÉNYEK / KÉPZÉSEK   Képzések
Dátum 2017.06.06 09:00 - 2017.06.06 17:00 (Kedd)
Időtartam   8h
Helyszín 1143 Budapest, Semsey Andor utca 25. fszt/1. (Vinçotte irodaház)

Az APQP-PPAP képzés leírása:

A tanfolyam azt a folyamatot ismerteti, amely a termék megvalósítását jelenti a koncepció megszületésétől a termék előállítási folyamat megtervezéséig és a folyamatot leíró „Control Plan”-ig, amit Magyarországon sok vállalat az Ellenőrzési Terv címmel látott el. A tervezési folyamat egyes lépései és azok tartalmi elemei kerülnek ismertetésre. Az Ellenőrzési Terv készítésével kapcsolatos ismeretek a gyakorlati elkészítéshez szükséges részletességgel kerülnek feldolgozásra.

A tanfolyam azokat a követelményeket és alapismereteket is tárgyalja, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egy autóipari beszállító sikeresen tervezze meg és fogadtassa el termékét és az azt előállító folyamatot.

Kinek ajánljuk:

Elsősorban autóipari beszállító vállalatoknál dolgozó különböző szakirányú szakembereknek, akik az ilyen jellegű vállalatoknál különböző funkciókban és hierarchikus szinteken vezetői feladatokat látnak el. Minőségügy, termelés területén dolgozó szakembereknek és vezetőknek, belső és független konzulenseknek, leendő auditoroknak.

Részletes információ és jelentkezés a Vincotte honlapján.

Kiemelt Partnereink