Elemzések Ezek lesznek a cégautók 2014-ben?

Ezek lesznek a cégautók 2014-ben?

autopro.hu/Hírszerkesztő | 2013.12.26 10:43

Ezek lesznek a cégautók 2014-ben?

A megfelelő modell kiválasztásában a gazdasági szempontok mellett szubjektív tényezők is szerepet játszhatnak.

Hirdetés

Nyilván nem mindegy, egy kisebb vagy nagyobb flotta beszerzése esetén mennyi nyom a latba a presztízs, az élettartam, esetleg a kiemelt hatékonyság, gazdaságosság preferenciája, így aligha lehet biztosat mondani arról, hogy melyek lesznek a legkelendőbb céges modellek az új évben.

A Portfolio.hu mindenesetre összeállította a hazai cégautó-értékesítés szempontjából fontosabb modellek listáját, melyek 2014-ben részben vagy teljesen megújulnak, így befolyással lehetnek a beszerzési döntésekre. A sorban nem meglepő módon ott találjuk a kedvelt Ford típusokat - Mondeo, Galaxy, S-Max, Transit - éppúgy, mint az egyszerű megoldásokat magabiztosan szállító Skoda Fabia új modelljét.

Noha a felsorolás a ráncfelvarrt, vagy újonnan debütáló autók közül válogat, mindenképpen ott a helye a kalapban a Ford Focusnak, a Skoda pedig a rendkívül népszerű Octavia mellett a Rapid modellel is jó értékesítési eredményeket produkálhat 2014-ben.

Tipikus cégautónak tűnik...

A Suzuki saját tervei szerint kelendő lehet majd flottaautóként a 2013-ban piacra dobott SX4 S-Cross, amin ugyanúgy meglepődnénk, mint az említett lista élén álló Audi A3 e-tron ilyen területen elérendő sikerén.

Viszont új év kezdődik, ami sok érdekességet hozhat - semmi nincs kőbe vésve. Odafigyelünk a trendekre, és a jövőben is részletes háttérinformációkkal, elemzésekkel segítjük olvasóink eredményes tevékenységét.

Kiemelt Partnereink