Beszállítók Várakozáson felül növekedik a HBPO Automotive Hungária

Várakozáson felül növekedik a HBPO Automotive Hungária

HBPO | 2018.10.26 09:36

Várakozáson felül növekedik a HBPO Automotive Hungária

Új termékekkel és új prémium autógyártó partnerekkel bővül a HBPO Automotive Hungária portfóliója. A világ legnagyobb, front-end modulokat gyártó cégének magyar leányvállalata idén már másfélszeresére növelte dolgozói létszámát, valamint Ipar 4.0 megoldásokat fejlesztő Technológiai Innovációs Központtal bővült Győrben.

Hirdetés

Bizakodóan tekint a jövőbe Bochdalovszky László, a HBPO Automotive Hungária cégvezetője.

– Innovatív front-end moduljaink és alkatrészeink iránti kereslet a közeljövőben várhatóan növekedni fog, ezért a csapatunkat és a gyártókapacitásainkat is erőteljesen bővítjük. Partnereink bizalmát a termékeink és a gyártási folyamatok tökéletesítésével szolgáljuk meg – tette hozzá.

A HBPO győri egységében már gőzerővel folyik az új Audi Q3 front-end moduljainak és középkonzoljainak gyártása is, az A3 és TT modellek front-endjei mellett. A cégvezető elmondta, hogy a JIS rendszerben folyó termelésben az üzem működésének hat éve alatt egyszer sem volt még fennakadás. Ez részben saját fejlesztésű termeléstámogató szoftverüknek, részben pedig az összeszokott, családias légkörben dolgozó csapat profizmusának köszönhető.

A vállalat székesfehérvári, légbeömlést szabályozó rendszereket gyártó üzeme két évvel az alapítása után új csarnokba költözött és máris 1000 négyzetméterrel növelte területét.

A front-end modulba szerelt Active Grille Shutter javítja a jármű aerodinamikai tulajdonságait, csökkenti a fogyasztást és a károsanyag kibocsátást – avat be Bochdalovszky László. Ezt a HBPO által fejlesztett és Fehérváron gyártott megoldást használja az Audi, a Porsche és a Daimler is, de számos vezető autógyártóval tárgyalunk jövőbeli projekteket illetően.

A HBPO Automotive Hungária mérnöki és informatikai szaktudása nemzetközi szinten is kiemelkedő, ezért a német anyacég Győrbe telepítette legújabb Technológiai Innovációs Központját. A centrumban a jövő ipari automatizációs megoldásain dolgoznak, valamint ott fejlesztik a vállalat világszerte használt termelésirányítási szoftverét is.

Kiemelt Partnereink