Beszállítók Új üzemmel növeli a hatékonyságot a Knorr-Bremse DETC

Új üzemmel növeli a hatékonyságot a Knorr-Bremse DETC

autopro.hu/Sz.N. | 2020.10.30 13:20

Új üzemmel növeli a hatékonyságot a Knorr-Bremse DETC

Fotó: Knorr-Bremse

A Knorr-Bremse DETC Kereskedelmi Járművek Féktechnológiai vállalat a napokban tartotta a területátadási ünnepségét a Dongfeng Ipari Parkjának 50 ezer négyzetméteres területén, ahol egy új üzembe költöztetnék át a vállalat meglévő három különböző gyárának tevékenységét.

Hirdetés

Az új gyár építésével a cél, hogy növeljék a gyártási kapacitást és a hatékonyságot, valamint csökkentsék a gyártási költséget azáltal, hogy tovább mélyítik az együttműködést a Dongfeng Kereskedelmi Járművek vállalattal. A Dongfeng új felső vezetésével már elkezdték az egyeztetést, hogy megállapodjanak az együttműködés további részleteiről. A Knorr-Bremse DETC a Dongfeng és Knorr-Bremse közös vállalkozása.

A Knorr-Bremse DETC gyár területátadási ünnepség

A tervek szerint az új egység építési munkálatai és üzembe helyezése 2021 augusztusáig lezajlik. Mindez magában foglalja a 39 ezer négyzetméteres területen 24,8 ezer négyzetméter beépítését. A közös vállalkozást 2015-ben hozták létre, azóta a bevételek négyszeresére növekedtek, 2025-re pedig a várakozások szerint megötszöröződnek. A Dongfeng Kereskedelmi Járművek a közös vállalkozás fő ügyfele. A termékportfólióban megtalálható a fékvezérlés, az ADAS/HAD-, erőátviteli-, légellátó-, hátsó kerék- és kormányrendszerek. A területátadó ünnepségen a helyi kormánytisztviselők, a részvényesek, az ügyfelek képviselői és a fő beszállítók is részt vettek.

„Hatalmas büszkeség számunkra, hogy a Knorr-Bremse DETC ekkora fejlődést tudott felmutatni az elmúlt öt év során. Az új telephelyre való átköltözés további lehetőségeket nyit meg a növekedésre a közös vállalkozás előtt. Még magasabb színvonalon tudjuk majd kiszolgálni ügyfeleinket és segít a helyi foglalkoztatottság növelésében. Továbbra is célunk a társadalmi felelősségvállalásunkat biztosítani és elkötelezettek vagyunk a helyi közösséget építő projektek mellett” – mondta Baoping Xu, a Knorr-Bremse Ázsia-Óceánia igazgatótanácsának tagja és szóvivője.

Elindultak a tárgyalások a Dongfeng Kereskedelmi Járművekkel

A területátadási ceremóniát követően megkezdődtek a tárgyalások. A Dongfeng Kereskedelmi Járművek elnöke kifejezte a közös vállalkozással kapcsolatos elismerését, illetve a magas minőségű teljesítményt, a hatékony technikai támogatást és a gyors szolgáltatást illetően. Mindeközben pedig a két vállalat képviselői megállapodtak az együttműködési projektek következő lépéseiről az AMT, az ADAS és a HAD rendszerek kapcsán. „A Knorr-Bremse a Dongfeng kiemelt stratégiai partnere. Mindez nem csupán egy szimpla beszállítói kapcsolat a Dongfeng és a Knorr-Bremse között, hanem egy szoros partnerség. Reméljük, hogy stratégiai együttműködésünket egy új szintre emelhetjük” – mondta Wang Qiang, a Dongfeng Kereskedelmi Járművek elnöke.

A haszongépjárművek hatékonyságának és biztonságának Kínában történő népszerűsítésére irányuló határozott felhívás mellett, a Dongfenggel folytatott szoros együttműködés meggyőző és pozitív választ jelent a szállítási műveletek fokozott automatizálására és hálózatba szervezésére. A továbbiakban a Knorr-Bremse célja lépést tartani Kínában az átfogó rendszerek integrációjában elért gyors ütemű haladással.

Kiemelt Partnereink