Beszállítók Új HR-vezető a Hankook Tire Europe-nál

Új HR-vezető a Hankook Tire Europe-nál

autopro.hu/K.Á. | 2019.04.01 14:54

Új HR-vezető a Hankook Tire Europe-nál

A Hankook Thomas Jacobit nevezte ki a Hankook Tire Europe új HR igazgatójának. A dél-koreai abroncsgyár európai részlegénél a személyzeti politika irányítója ebben a pozícióban Lim Ji Su utódja, aki visszatért Koreába, a konszern központjába. Ő mostantól a Technodome globális K+F központ személyügyi osztályánál tevékenykedik.

Hirdetés

Jacobi sokéves tapasztalattal rendelkezik a személyzeti és alkalmazotti irányítás terén. A 43 éves szakember 13 évig dolgozott személyzeti felelősként különböző ágazatokban működő cégeknél. Mielőtt a Hankook európai központjába került, egy telekommunikációs vállalatnál az EMEA-térségért (Európa, Közel-Kelet és Afrika) felelős regionális főigazgatójaként irányította a személyzeti ügyeket, olvasható a vállalat közleményében. A kinevezés március 1-jétől hatályos.

A jogi végzettségű szakember többek között egy elektronikai konszernnél dolgozott emberi erőforrás szakértőként, valamint egy navigációs rendszereket fejlesztő cégnél EMEA HR generalista funkciót töltött be. A Hankook Tire vállalat HR-igazgatói kinevezése előtt Jacobi regionális főigazgatóként az EMEA régióért felelt egy világszinten működő telekommunikációs vállalatnál.

A Hankooknak Magyarországon, Rácalmáson is van telephelye. A közelmúltban ért véget az a tíznapos sztrájk, aminek a befejezéséhez a koreai menedzsment tagjait hívta segítségül a szakszervezet. Kattintson a kiemelt betűkre és olvassa el a részleteket a témában!

Kiemelt Partnereink