Beszállítók Túrázni megy a Bridgestone Frankfurtba

Túrázni megy a Bridgestone Frankfurtba

autopro.hu/Sz.K. | 2017.09.07 12:02

Túrázni megy a Bridgestone Frankfurtba

Az abroncsgyártó számos izgalmas újdonságot mutat be majd a standján az érdeklődőknek.

Hirdetés

A 67. Nemzetközi Autószalonon a Bridgestone bemutatja vadonatúj, Európában gyártott túraautókhoz való abroncsát, a Bridgestone Turanza T005-öt. Arra tervezték, hogy az európai sofőrök igényeit a napi vezetési helyzetek, és az esős napok kihívásai között is kielégítse.

A beszállító sajtótájékoztatóját szeptember 12-én 12 órakor tartja, ahol Paolo Ferrari, a Bridgestone vezérigazgatója fog szólni a jelenlévőkhöz. A sajtóbemutatón többet is megtudhatunk a Bridgestone Ecopiával közös World Solar kihívásáról, ami ologic technológiával gyárt abroncsokat, továbbá bepillantást nyerhetünk a német Bochum-i Egyetem által készített autóba is.

A Bridgestone ologic technológiája kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot nyújt, anélkül, hogy a biztonság szintje csökkenjen az autóban. Az abroncs nagyobb átmérője csökkenti a gurulási ellenállást, míg a szűkebb bordák a légellenállást csökkentik, amivel alacsonyabbá tehetik a fogyasztást és a széndioxid kibocsájtást is.

A Bridgestone bemutatja még legújabb fejlesztéseit is, beleértve ebbe légmentes koncepcióját, vagyis a kerékpárok és autók számára készített nem légtömlős abroncsait, továbbá prémium abroncsait is: a DriveGuard-ot, a DriveGuard téli túraabroncsait, a Dueler A/T 001-et 4x4 meghajtású autóihoz, az UHP Potenza S007-et, a Potenza S001 RFT abroncsait és a Blizzak LM001 EVO téli kerekeit is.

Kiemelt Partnereink