Beszállítók Továbbra is a Knorr-Bremse szállítja a fékalkatrészeket a Schmitznek

Továbbra is a Knorr-Bremse szállítja a fékalkatrészeket a Schmitznek

autopro.hu/P.B. | 2020.04.22 12:21

Továbbra is a Knorr-Bremse szállítja a fékalkatrészeket a Schmitznek

Fotó: Knorr Presse

Az új szerződésben foglalt üzlet értéke több tízmillió euró, a Knorr-Bremse a szállítmányozási piacon betöltött szerepének megerősítését látja a megállapodásban, mely alapján légfékeket, féktárcsákat és ezekhez való alkatrészeket is szállítanak majd a Schmitz Cargobull szerelvényeihez.

Hirdetés

A Knorr-Bremse által kiadott közleményben a cég vezetőségének tagja, Dr. Jürgen Steinberger elmondta, hogy a cégnél nagyon örülnek a megállapodásnak, ami egyben egy új mérföldkő a két nagyvállalat együttműködésének történetében.

A Schmitz Cargobull már közel húsz éve partnere a Knorr-Bremsének, és egyben az első vásárlója a Knorr NEXTT fékrendszerének.

Új fékrendszert mutathatnak be

A szerződés szerint a Schmitz Cargobull lesz az első, aki járművein használni fogja a NEXTT fékrendszert. A Knorr-Bremse által fejlesztett NEXTT egy új, kifejezetten trélerekre kifejlesztett fékrendszer és tárcsafék.

A NEXTT könnyebb és kompaktabb mint elődei, és a Knorr-Bremse szerint rugalmasabb is abban az értelemben, hogy jobban alkalmazkodik a regionálisan változó elvárásokhoz.

Kiemelt Partnereink