Beszállítók Partnereket keres a BMW beszállítója

Partnereket keres a BMW beszállítója

autopro.hu | 2013.12.09 14:48

Partnereket keres a BMW beszállítója

Az 1910-ben alakult stuttgarti központú BOS Automotive Products cégcsoport gépjárművek belső téri kialakítására specializálódott. A csoport világszerte 4500 munkatársat foglalkoztat, éves árbevétele meghaladja az 536 millió eurót.

Hirdetés

Németországon kívül Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, Lengyelországban és Romániában, valamint Kínában, Koreában, Japánban, Indiában és Mexikóban rendelkezik gyártóbázissal. A magyarországi divízió 1992-ben alakult Mosonszolnokon és a győrladaméri egységgel együtt több mint 1000 embernek ad munkát. A mosonszolnoki gyáregység árnyékolástechnikai eszközöket, napfénytetőt, csomagtéri rolókat és egyéb belsőtéri elemeket gyárt. Főbb vevői a BMW, Ford, Mercedes és a VW-csoport.

Mivel növelni kívánja a magyar beszállítók arányát, ezért felkérte a HITA-t potenciális partnerek felkutatására. A HITA Beszállítói Osztálya által összeállított partnerlistából szigorú kritérium rendszer alapján választották ki azokat a cégeket, amelyek meghívást kaptak a zártkörű mosonszolnoki beszállítói fórumra. A fórumon huszonkilenc beszállító vett részt. Az esemény jelentőségét jelzi, hogy arra Stuttgartból nyolc beszerző érkezett, s köztük volt Reiner Hillemacher is, a csoport beszerzési igazgatója is.

Kiemelt Partnereink