Beszállítók Komoly német megrendelést kapott a BorgWarner

Komoly német megrendelést kapott a BorgWarner

autopro.hu/P.B. | 2021.11.04 09:19

Komoly német megrendelést kapott a BorgWarner

Fotó: Facebook/BorgWarner Inc.

A BorgWarner nagyobb megrendelést kapott egy új elektromos teherautó elektromos hajtásainak szállítására egy német OEM-től. A megrendelőt nem nevezték meg, de hosszabb szállítmányozásokra tervezik használni az elektromos teherautókat.

Hirdetés

Az ismeretlen német OEM készülő teherautóit tengelyenként két HVH250 motorral kell felszerelni, amelyek mindegyike 175 kilowatt csúcsteljesítményre és 425 Newtonméter leadására képest a 350 Voltos rendszerben.

Nagy örömünkre szolgál, hogy az elektromos hajtásrendszerünkkel hozzájárulhatunk ehhez a nagyteherbírású, akkumulátoros elektromos teherautóhoz. A jól bevált HVH250 motorunk biztosítja az ehhez szükséges teljesítményt és tartósságot – mondta Stefan Demmerle, a BorgWarner PowerDrive Systems elnök-vezérigazgatója a megrendelésről.

Jól ismert technológia

Demmerle nem túlzott a HVHV250 méltatásakor, a BorgWarner ugyanis több mint tíz éve gyártja ezeket a villanymotorokat. A termék a cég szerint 95 százalékos hatékonyságot biztosít, és egyedi, szabadalmaztatott technológiai megoldásokat kínál. Ezenkívül a HVH250 használható közvetlen hajtásként, lánchajtásként, szíjhajtásként vagy integrált motorként is.

A HVH250 villanymotort használják például a Fuso eCanterben is. A BorgWarner még nem nevezte meg a jelenlegi ügyfelet, csak annyit árult el, hogy egy német OEM-ről van szó – írja az electrive.com.

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink