Beszállítók Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

autopro.hu/P.B. | 2022.04.25 16:21

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

A Kínát és a környező országokat 2022 tavaszán is erősen sújtó koronavírus-járvány miatt különböző utazási korlátozások vannak érvényben. Ezért a tajvani cégek európai bemutatkozására is online kerül sor, ám a TAITRA által szervezett rendezvényen érdemes részt venni, hiszen tajvani kapcsolatokat építhetnek ki a magyar vállalkozások.

Hirdetés

A Tajvani Külkereskedelmi Fejlesztési Tanács, azaz a TAITRA idén is megrendezi ipari kiállítását a kelet-közép-európai régióban. Ugyanakkor a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések következtében erre fizikai módon nincs lehetőség, ezért az eseményt online tartják meg május 31-én.

Az online regisztrációhoz jelentkezzen az alábbi elérhetőségen:

06-1/266-46-64

[email protected]

A 2022-es Taiwan Trade Mission nevű rendezvényen elsősorban járműipari vállalatok lesznek jelen, lehetőséget kínálva a magyar vállalatoknak arra, hogy keleti kapcsolatokat építsenek ki. Különböző iparágakat és szegmenseket képviselő vállalatokkal találkozhatnak az esemény résztvevői – eddig tizenkét vállalat megjelenésére lehet számítani, de ez a szám még nőhet.

A tajvani beszállítók a következő területekről lesznek jelen:

  • Autóalkatrész-gyártás
  • Kötőelemek
  • Kéziszerszámok
  • Autóelektronika
  • Intelligens mobilitás

A következő vállalatok lesznek ott biztosan az eseményen:

Vertex Precision

A 2005-ben alakult vállalat IATF 16949 tanúsítvánnyal rendelkezik, fő profilja a kötőelemek gyártása. Rögzítőmegoldásokat kínál ügyfelei számára, saját bemutatkozása szerint egyedi kötőelemek gyártására specializálódott vállalatról van szó, melyeket az autóiparban, az elektronikában és az ipari piacokon értékesítenek.

A minőségi termékek mellett műszaki támogatást is kínál a cég, melynek fő termékei közé tartoznak a golyóscsapágyak, a különböző szabvány- és egyedi csavarok és a szegecsek.

EverFocus

A cég elsősorban intelligens közlekedési és biztonsági megoldásokat kínál ügyfelei számára. Főleg ipari számítógépeket, kamerákat és DVR-t gyártanak, és rendelkeznek ISO9001 és ISO14001 tanúsítványokkal.

A cég 2020-ban Gold Tier tagként csatlakozott az Intel IPA-hoz, 2021-ben pedig az Nvidia minősített partnerévé vált és megszerezte a Microsoft Azure szolgáltatási tanúsítványait az ipari számítógépes termékeihez.

Brightek

A vállalat LED-alkatrészek és érzékelőelemek gyártásával foglalkozik, rendelkezik IATF 16949, VDA 6.3, ISO 9001, ISO 1400 tanúsítványokkal. A cég többek között a Sony és a Samsung minősített beszállítója.

A Brightek bemutatkozásában a nyitottságot és a rugalmasságot emeli ki, ezek segítségével alakítják ki egyedi megoldásaikat a világítás terén. A vállalat saját laboratóriummal rendelkezik a megbízhatósági tesztek elvégzésének céljából, és képes támogatni az ügyfeleket testreszabott szimulációs tesztek elvégzésében.

Charng Meng Plastic Group

A cég már 1982 óta jelen van a piacon, és rendelkezik egy kínai leányvállalattal is. Fő tevékenysége a professzionális műanyag fröccsöntés: számítógépek, elektronikai cikkek, valamint az autóipar számára is nyújtanak szolgáltatásokat.

A vállalat 1999 óta bővíti fő tevékenységét, ami már nem korlátozódik az elektronikára. Precíziós öntőformákkal és műanyag befecskendezési szolgáltatásokkal jelen van a kórházi kellékanyagok és a repülőgépipar területén is.

Maxmui

A vállalat több éves tapasztalattal rendelkezik elektronikai tervezésben és elektromos alkatrészek keresésében. Allen Chang, a Maxmui alapítójának célja a termék szolgáltatásként való nyújtása, ami nem más, mint az elektronikai alkatrészek keresése, beszerzése és az azokkal való kereskedés. A cég foglalkozik integrált áramkörökkel, mikro kontrollerekkel és más elektronikai alkatrészekkel.

A cég számos európai tapasztalattal rendelkezik a vásárlással kapcsolatban, így garantálni tudja termékeinek gördülékeny kiszállítását a régióban.

Wanshih

Az 1987-ben alapított Wanshih Electronic a tajvani Wonderful Hi-Tech és a japán Asahi Tsushin ötven-ötven százalék arányú vegyesvállalata. A cég kábelkötegeket és vezetékeket gyárt, profilját bővítette koaxiális kábelekkel is.

A mintegy 1600 főt alkalmazó vállalat a távközlési technológiai trendjét követve elkötelezett a száloptikai kommunikáció és a vezeték nélküli kommunikáció kulcsfontosságú összetevőinek fejlesztése mellett.

Yi Guan Precision

A vállalat CMB Csoport tagja, ami a vezető klímakompresszor-gyártó négy tajvani gyárral, és több mint negyven országba exportálja termékeit már évek óta.

A CMB emellett kompresszorokat és egyedi gyártású CNC precíziós alkatrészeket gyárt és szállít a járműipar számára. Mint írják, testreszabott alkatrészekre várnak megrendeléseket, amiket gyorsan és versenyképes áron teljesítenek.

Trans Forward Enterprise

Az 1981-ben alapított Trans Forward Enterprise professzionális kormány- és felfüggesztési alkatrészeket gyárt. Mindennél fontosabbnak tarják a biztonságot, ezért tartós és fenntartható termékeket gyártanak magas minőségbiztosítási elvárások mellett.

A cég a személyautók mellett haszongépjárművek és mezőgazdasági eszközök számára is gyárt alkatrészeket, valamint pótalkatrészeket.

GATX Industrial

A GATX Industrial Corp. 1982-ben alakult, különféle pneumatikus szerszámok gyártására és szállítására szakosodott. A cég által gyártott és szállított GATX és STID márkájú pneumatikus szerszámok mind Tajvanon készülnek, kiváló teljesítménnyel és stabil minőséggel, jó értékesítés utáni és karbantartási szolgáltatásokkal. A vállalat az ázsiai, európai és amerikai piacokon is ismert, és az ISO9001 szabványt is teljesítette.

Különböző alkatrészek tervezése, professzionális teljesítmény, szigorú minőségellenőrzés, ésszerű árak - ez a GATX célja már 40 éve.

Y.C. A Cable

A vállalatot 1985-ben hozták létre, székhelye Tajvanon található, de van gyára Dongguan városában, Kínában és Fremontban, az Egyesült Államokban is. A cég 2009 óta koncentrál a járműiparra, ebben az évben a vállalat Guangdong Tangxia üzeme megszerezte az ISO9001 és TS 16949 tanúsítványokat, és hivatalosan is belépett az autóipari termékek piacára. A következő évben megszerezték az ISO13485 egészségügyi minősítést és megkezdték a precíziós orvosi huzalok gyártását. A Y.C. A Cable gazdag tapasztalattal rendelkezik a kábel- és vezeték-összeszerelés és integrált gyártási képességek, erős mérnöki képességek, gyors mintavétel és minőségi szolgáltatások terén.

TPF

A Taiwan Precision Fastener Co., Ltd. (TPF) elkötelezett amellett, hogy a legjobb minőségű termékek legmegbízhatóbb szállítója legyen. A cég facsavarok professzionális gyártója, termékei közé tartoznak a facsavarok, a Mill Point önfúró csavarok, a forgácslapcsavarok és az önmetsző csavarok. Ezenkívül saját szabadalmaztatott facsavar-terveket kínálnak.

Sungreat

A Sungreat egyik fő erőssége az ügyfelekhez való lojalitás, a cég fő jellemzői közé tartozik a hűség, az őszinteség és a hatékonyság. Minden tevékenységük az ügyfelek profitjának maximalizálására irányul, emellett ragaszkodnak a magas hatékonysághoz és a magas minőséghez.

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink