Beszállítók Integrált hajtóegységgel állt elő a BorgWarner

Integrált hajtóegységgel állt elő a BorgWarner

autopro.hu/D.Á. | 2021.10.19 12:21

Integrált hajtóegységgel állt elő a BorgWarner

Fotó: BorgWarner Newsroom

A BogWarner vállalat új hajtómodulja számos, hibrid hajtáshoz szükséges elektromos alrendszert magában foglal. Az egység teljesítményorientált SUV modellekbe kerül majd, első- és összkerékhajtáshoz.

Hirdetés

A teljes mértékben házon belül fejlesztett P3 hibrid hajtómodul egy kompakt házban helyezte el az elektromos hajtás rendszereit. Ilyen az S-wind vezetékelési technológiával készülő, állandómágneses villanymotor, egy saját fejlesztésű inverter, áttételezés, vezérlőelektronika és a vízhűtés. A hibrid autókba szánt modul jelentősen csökkenti majd a fogyasztást és ezáltal a szén-dioxid-kibocsátást.

Mindent tud

Az első- és összkerékhajtást is támogató rendszer könnyedén kezeli a teljesítmény- és nyomatékleadást, és szétkapcsolásra, visszatöltésre is képes. A csúcsteljesítmény 25 kilowatt. Mindezt Dr. Stefan Demmerele, a BorgWarner PowerDrive Systems elnöke és ügyvezető igazgatója szerint nem volt könnyű megvalósítani, de cége átfogó szakértelme által sikerrel jártak: egy nagy teljesítményű autógyártó rendelt nagy tételben a P3 modulokból — írta meg az electrive.com.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink