Beszállítók Fiatalokat vár csapatába a kunszentmártoni fröccsöntő

Fiatalokat vár csapatába a kunszentmártoni fröccsöntő

NP Hungária | 2017.12.13 14:02

Fiatalokat vár csapatába a kunszentmártoni fröccsöntő

A magyarországi NP Hungária az anyavállalat mellett a legnagyobb cég a csoporton belül, mind teljesítményben, mind létszámban. Jelentős munkáltató a régióban, stabil nagyvállalat, mely tizenhárom éve ad munkát a Kunszentmártonban és környező településeken élők nagy részének.

Hirdetés

Cégünk jelenleg 370 dolgozót foglalkoztat saját állományban, 15 tagú mérnökcsapatunk a gyártás, beszerzés, projekt és a minőségügy területein munkálkodik. Tevékenységi körünkbe a műanyag alkatrészgyártás tartozik: hőre lágyuló és hőre keményedő technológiákkal állítunk elő autó-, elektronikai- és villamosipari termékeket.

Beszállítói vagyunk magyarországi-, több európai-, egyesült államokbeli- és kínai vállalatoknak, Tier2-es autóipari beszállítóként több éves együttműködést tudhatunk magunk mögött egyebek mellett a Valeóval, a Faureciával vagy a U-shinnal. Több mint 10 millió alkatrészt gyártunk és szállítunk havonta.

Üzemünk két nagyobb részlege a fröccsüzem, ahol 150, illetve a szerelde, ahol közel 100 munkatárs dolgozik. Az egyéb területek, mint a projektcsoport, gépkarbantartás, szerszámüzem, minőségügy, stb. 4-30 fővel támogatják a gyártási tevékenységet. A fröccsüzemben a termelés három műszakban 43 darab Arburg géppel biztosított, a félautomata 30 tonnástól a robotvezérelt 400 tonnásig. Három présgéppel és hét hőre keményedő fröccsgéppel is rendelkezünk. A szereldében a termékösszeszerelésen kívül festés, tamponnyomás, lézergravírozás is folyik, mintegy 40 automatizált gép segítségével látják el a szerelési-, csomagolási-, tesztelési munkákat.

Cégünk rendelkezik ISO 9001 és ISO 14001-es, valamint 2010 óta IATF 16949 (ISO TS) tanúsítványokkal, törekszünk a legjobb minőségben előállítani termékeinket, folyamatosan fejlesztjük folyamatainkat. Rendszeres mérésekkel mérsékelni próbáljuk a környezeti terheléseket, csökkenteni az energiafelhasználást és értékesítjük az újrahasznosítható hulladékot.

Jelenleg több ezer termék fröccsöntése szerepel a gyártási palettánkon, minden évben érkeznek hozzánk új projektek. Bővíteni kívánjuk a hőre lágyuló- és hőre keményedő gépparkot, valamint modernizálni a jelenlegi festősort. Idén befejeződött a gyártásterület, valamint az irodaház bővítésének szükségessége miatt indult 5000 m2-es beruházás. Így a cég közel 16 000 m2-en működik tovább. Hosszú távú terveink között szerepel az automatizált állomások fejlesztése, illetve az üzleti forgalmunk növelése is.

Célunk, hogy minél kedvezőbb munkahelyi légkör alakuljon ki, ezért támogatjuk az oktatási igényeket, Egészségprogramot és céges rendezvényeket szervezünk a dolgozóknak, saját csapataink is szoktak indulni különböző sportrendezvényeken. Munkatársaink ötleteit pedig összegyűjtjük, és megvalósítjuk, amennyiben lehetséges.

Kiemelt Partnereink