Beszállítók Díjat kapott a Lear a Fordtól

Díjat kapott a Lear a Fordtól

autopro.hu/Sz.K. | 2018.06.07 12:21

Díjat kapott a Lear a Fordtól

Az autóülések és járműelektronikai megoldások globális beszállítója nyerte a 20. Ford Világkiválóság Díjat. Az autógyártó több ezer beszállítója közül 88 vállalat jutott a döntőbe.

Hirdetés

Globális kiválósági díjat érdelmelt ki 2017-es munkájával a Lear, melynek képviselői a beszállítói sokszínűség fejlesztéséért járó elismerést Joe Hinrichstől, a Ford Motor Company globális működésért felelős alelnökétől és Hau Thai-Tang termékfejlesztési alelnöktől vehették át.

– Beszállítói sokszínűségünkért megszerezni ezt a díjat nagyon örömteli, mivel nagy súlyt helyezünk munkánk ezen oldalára mondta el Ray Scott, a Lear vezérigazgatója és elnöke. – A sokszínűség kritikus fontossággal bír, ezúton is köszönjük mindenkinek, aki a Learnél a Forddal és beszállítóinkkal dolgozik.

– A Lear elkötelezett az iránt, hogy megfeleljen az elvárásoknak a beszállítói sokszínűség terén, mondta el Rashida Thomas, a Lear sokszínűségért felelős igazgatója. – Csapatunk büszke, hogy 2015 után másodszor is elnyertük ezt a kitüntetést.

Kiemelt Partnereink