Beszállítók Akkumulátorok hűtőrendszerét fogja gyártani a Technotrans

Akkumulátorok hűtőrendszerét fogja gyártani a Technotrans

autopro.hu/P.B. | 2021.08.17 11:19

Akkumulátorok hűtőrendszerét fogja gyártani a Technotrans

Fotó: Technotrans

A münsteri technológiai és szolgáltató vállalatcsoport, a Technotrans komoly megrendelést kapott akkumulátorok hűtési rendszerét illetően két akkugyártótól. A megrendelés összértéke eurómilliós nagyságrendű.

Hirdetés

A Technotrans a két megrendelést testre szabott termékekkel elégíti ki, melyeket az adott alkalmazáshoz igazítanak. A vállalat 2021 végétől tervezi szállítani az akkumulátorok hűtőrendszereit, „közvetlenül követve mindkét ügyfél már folyamatban lévő megrendelését”.

Az egyik megrendelés 82 hűtőberendezésre vonatkozik Olaszország regionális vonatain - egy szerelvényt két rendszerrel kell felszerelni. A cég tervei szerint egy éven belül leszállítja a termékeket. Információk szerint az egységeket elsősorban kompakt kialakítás, pontos hőmérséklet-szabályozás és a magas energiahatékonyság jellemzi.

A második megrendelés 29 egységről szól, melyeket egy akkugyártó számára kell leszállítani hibrid tolatómozdonyok akkumulátoraiba. Az ügyfél korábban 21 high-tech hűtőrendszert vásárolt a cégtől. Mindkét partner kifejezte érdeklődését az együttműködés folytatása iránt, és további megrendeléseket is kilátásba helyezett a 2022 utáni időszakra – írja az electrive.com.

Kiemelt Partnereink