Best Practice PRICER ipari kijelző rendszer

PRICER ipari kijelző rendszer

Fizetett tartalom | 2015.11.13 10:19

PRICER ipari kijelző rendszer

Rémálom a gyártósoron és a raktárban: elavult munkalapok, szakadt papírfecnik, rossz anyaglista. Lépjen a digitális átállás útjára!

Hirdetés

Nehézséget okoz közvetlenül a gyártósoron megjeleníteni az aktuális gyártási feladatokat? Még mindig A4-es lapokra nyomtatják a munkautasításokat, melyek így sokszor hibásak? Sok a mulasztásból származó selejtes áru? Küldött már vissza partnerük komplett szállítmányokat a hibás gyártás miatt?

Az innovatív, nagyméretű Pricer ipari kijelzőkön a gyártási információk megjelenítésével elkerülhetőek az emberi feledékenységből adódó káresemények, a gyártási instrukciók frissítésével felgyorsíthatóak a munkafolyamatok. Felejtse el a problémákat, váltson e-papírra, vezesse be PRICER ipari kijelző rendszerét!

A PRICER ipari kijelző rendszer működése:
• A termelésirányítási rendszerből a gyártási adatokat egy interface-en keresztül megkapja a PRICER rendszer;
• A gyártási adatok feldolgozásra kerülnek, majd ezeket a rendszer kiküldi a megfelelő e-papír alapon működő kijelzőre;
• A rendszer a kijelzőn megjelenített információkról visszaigazolást nyújt, így kiküszöbölhetőek az emberi mulasztásból adódó hibák.

A PRICER ipari kijelző rendszerről korábban már olvashatott az Autopro-ban: PRICER ipari kijelző rendszer a gyártósorra. További információk a Szintézis ZRt. honlapján érhetőek el.

Kiemelt Partnereink