Best Practice EZS 7280 nagy teherbírású Jungheinrich vontató

EZS 7280 nagy teherbírású Jungheinrich vontató

Jungheinrich | 2018.04.06 12:00

EZS 7280 nagy teherbírású Jungheinrich vontató

A Jungheinrich a stuttgarti LogiMAT 2018 kiállításon mutatta be EZS 7280 típusú elektromos vontatóját. Az IFOY (Év Targoncája) Díjra jelölt, 28 tonnás vontatási teljesítménnyel rendelkező gép kiválóan alkalmas kültéri alkalmazásra repülőtereken és ipari vállalatok üzemi területén.

Hirdetés

Az erős forgatónyomatéknak köszönhetően a vontató rámpákon is képes nehéz terheket vontatni. A visszagurulás ellen biztosított automatikusan működésbe lépő rögzítőfék és a kapaszkodó menet egyszerű megállást, valamint elindulást biztosít felhajtókon is.

Rendkívül gazdaságosan üzemeltethető 500Ah lítiumion akkumulátorral. A Li-ion akkumulátor nem igényel karbantartást, rendkívül hosszú élettartamú és bármikor tölthető gyorstöltéssel vagy akár köztes töltéssel. Ennek köszönhetően nincs szükség akkumulátorcserére. A maximális alkalmazási idő érdekében megnövelt tengelytávolság esetén akár 930 Ah teljesítményű akkumulátorral is működtethető.

Kompakt méreteivel és nagy kormányelfordulási szögével a Jungheinrich EZS 7280 típusú vontatója a legszűkebben helyeken is kiválóan használható, ahol sok fordulásra van szükség. Különböző asszisztensrendszerek garantálják a biztonságos alkalmazást. A vontató rendkívül robusztus kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas gyakori kültéri használatra. A KTL bevonat megvédi a gépet a legkedvezőtlenebb időjárási viszonyoktól is.

A gyártó különböző zárt kültéri fülkéket kínál a felhasználóknak, választható hagyományosan nyitható vagy tolóajtóval. A fűtés kellemes belső hőmérsékletet biztosít. Optimális befúvó nyílásaival megakadályozza az ablakok párásodását.

A hagyományos, autókban megszokott pedálelrendezés és az állítható kormánykerék minden kezelő számára biztonságos és gyors használatot nyújt. Mint valamennyi lítiumion meghajtású targoncához, a Jungheinrich az EZS 7280 típushoz is 100 százalék elégedettségi garanciát biztosít a Jungheinrich.

A fejlesztés során rendkívüli figyelmet fordítottunk a vontató teljesítményére és a biztonságra, különösen az iparágra jellemző rámpamenet esetén. A kezelőfülke és a műszerfal az autóiparban használt minta alapján került kialakításra. A kezelőnek ily módon könnyű munkavégzést biztosítunk több műszak esetén is Andreas Fürchtmann, mondta el a Jungheinrich termékmenedzsere.

A termékről bővebben a Jungheinrich oldalán tájékozódhat.

Kiemelt Partnereink