Best Practice BAYKAL fiber lézersugaras vágógép a GE-CO-tól

BAYKAL fiber lézersugaras vágógép a GE-CO-tól

GE-CO | 2018.07.18 10:55

BAYKAL fiber lézersugaras vágógép a GE-CO-tól

Egyre csak növekszik a bérmunkaigény a hazai gyártó cégeknél. A leterheltséget jól mutatja, hogy a cső- és zártszelvény-megmunkálással foglalkozó üzemeknél lehetetlen időponthoz jutni. Ezért aztán nagy piaci előnyre lehet szert tenni azzal, ha saját megmunkáló-kapacitásunkat adjuk át bérmunkára.

Hirdetés

Aki valóban tartani akarja az iramot a gyártási iparággal, annak van egy jó hír a GE-CO Hungary Kft-től. A BAYKAL BLS-N 1530 4kW-os fiber lézersugaras vágógép most lemezadagoló, illetve cső- és zártszelvény-vágó funkcióval együtt vásárolható meg. A nagymúltú török szerszámgépgyár a legmodernebb innovatív technológiákat építi gépeibe. Precizitásban, megbízhatóságban abszolút versenyképes, termékei árfekvésben pedig lekörözik a nyugati, prémium kategóriás versenytársaikat. A gép normál acél, rozsdamentes acél, alumínium, valamint vörös- és sárgaréz folyamatos és automatizált vágására alkalmas egészen 20 mm vastagságig. A nagy precizitású gép 1500x3000 mm-es lemeztáblák kifogástalan, sorjamentes vágóéleket adó megmunkálására képes. A rendkívül energiatakarékos fiber lézer segítségével főként kisebb anyagvastagságnál jelentősen, akár 30 százalékkal nagyobb vágási sebesség érhető el, mint a CO₂-gépek használatával. A technológia egyszerűsége miatt a karbantartási költségek is alacsonyabbak, nem beszélve arról, hogy a lézerfényt előállító dióda modul több, mint 100 ezer üzemórás élettartammal rendelkezik.

A BAYKAL gépe válasz a nagy szériák gyors legyártására

A karbantartást csak minimálisan igénylő BAYKAL BLS-N 1530 lézer vágógép bátran terhelhető. Lemezadagolójával nagyfokú önállóságot, cső- és szelvényvágó funkciójával pedig sokoldalúságot biztosít, az egyik funkcióról a másikra való átállás rendkívül gyors és egyszerű. A lemezadagoló torony nyolc rekeszben tudja tárolni és innen adagolja a maximum 1500x3000x20 mm-es lemezeket. A gép a csövet vagy zárt szelvényt 80 mm-től 300 mm átmérőig tudja befogadni és megmunkálni akár 3000 mm hosszúságban. A távvezérlésű diagnosztikai funkciókkal rendelkező gép kezelése az érintőképernyőnek köszönhetően egyszerű és átlátható.

Nappal cső- vagy zártszelvény-vágás, éjjel teljesen automatizált, önálló lemezvágás: a 24 órás kihasználtságnak köszönhetően a most 499 000 euróért (+ÁFA) elérhető BAYKAL fiber lemezvágó gép így sokkal gyorsabban megtérül.

z idén 20 éves GE-CO Hungary betanítással és szaktanácsadással segíti a gyártó cégeket, és országos szervizhálózatának munkatársaival a nap 24 órájában rendelkezésre áll. A nyári holtszezon után tehát a BAYKAL BLS-N 1530 munkába állításával Ön is teljes gőzzel rá tud fordulni az őszi megrendelési hullámra.

Ha további termékeinkről szeretne érdeklődni, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kiemelt Partnereink