Archív DAF-teherautó a Delhiben rendezett AutoExpo kiállításon

DAF-teherautó a Delhiben rendezett AutoExpo kiállításon

autopro.hu/Hírszerkesztő | 2012.01.12 10:42

DAF-teherautó a Delhiben rendezett AutoExpo kiállításon

A PACCAR egyik prémium modelljét, a DAF CF-teherautót állítja ki a Delhiben megrendezett AutoExpón, India legnagyobb autós szakkiállításán.

Hirdetés

„Indiáé a világ egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő haszonjármű-piaca. Az AutoExpo remek alkalmat nyújt arra, hogy bemutassuk az iparág egyik legjobbjának számító DAF-termékünket a potenciális indiai vásárlóknak” – nyilatkozta Dan Sobic, a PACCAR alelnöke.

Építőipari felhasználású DAF CF85

A kiállított DAF CF 180 lóerős PACCAR PX-6 motorral és Asia MotorWorks (AMW) billenőplatós felépítménnyel van ellátva. A sokoldalú CF-típus különféle vontatási és speciális szakmai feladat ellátására alkalmas. A DAF Európában piacvezető a közúti teherautók gyártói között. A DAF-járművek forgalmazását és szervizét világszerte több mint ezer független márkaképviselet látja el.

„A DAF teherautóit kiemelkedő megbízhatóságuk, hatékonyságuk és a járművezető számára nyújtott extra kényelem teszi sikeressé” – mondta Don Schulte, a PACCAR indiai vállalatának ügyvezető igazgatója. „A 2012-es AutoExpo jó alkalmat kínál a PACCAR-nak, hogy találkozzon a potenciális vásárlókkal, valamint a márkaképviseletekkel és a szállítóival.”

A PACCAR Inc.

A vállalat az egész világon élen jár a csúcsminőségű könnyű-, közép- és nehéz kategóriájú haszongépjárművek tervezésében, gyártásában és vevőszolgálatában, melyeket a cég a Kenworth, Peterbilt és DAF márkanevek alatt forgalmaz. A cég ezenkívül modern dízelmotorokat is fejleszt és gyárt, finanszírozási szolgáltatásokat nyújt, továbbá teherautó-alkatrészeket forgalmaz fő tevékenységével összefüggésben. A PACCAR részvényeit a Nasdaq Global Select tőzsdén jegyzik, a jele PCAR, honlapja pedig a www.paccar.com címen található.

Kiemelt Partnereink