Archív A holland Rinze Louwsma lett Európa legjobb DAF-szerelője

A holland Rinze Louwsma lett Európa legjobb DAF-szerelője

autopro.hu/Hírszerkesztő | 2012.02.22 16:48

A holland Rinze Louwsma lett Európa legjobb DAF-szerelője

A DAF Rinze Louwsmának, a holland Cosmo Bolsward dolgozójának ítélte oda 2012-ben az „Év európai szerelője” címet. A tíz feladatból álló európai döntőre a DAF Trucks eindhoveni központjában került sor. A díjat Johan Drenth, a DAF Trucks N.V. vevőszolgálati igazgatója adta át.

Hirdetés

Az európai döntőbe bejutott szerelőknek négy elméleti és hat gyakorlati feladat során kellett bemutatniuk tudásukat: a motor, az elektronikai rendszerek és a hajtáslánc különböző meghibásodásaira kellett megoldást találniuk.

Rinze Louwsmának, a holland Cosmo Bolsward dolgozójának a díjat Johan Drenth, a DAF Trucks N.V. vevőszolgálati igazgatója adta át.

„A DAF azért indította el az „Év európai szerelője” versenyét, hogy felhívja a figyelmet arra, milyen fontosak a szakmailag magasan képzett szerelők a szervizekben” – mondta Johan Drenth. „Alapvető, hogy elismerjük ennek a szakmának a rangját. A modern teherautók csúcstechnológiával ellátott, bonyolult berendezések, csak széleskörű, alapos műszaki tudás birtokában lehet hozzálátni a javításukhoz. Emellett a szerelő a DAF-márkaszerviz „névjegykártyája” is, aki fontos szerepet játszik abban, hogy az ügyfél elégedetten távozzon. A lényeg, hogy a szolgáltatás minden apró részletében tökéletes legyen.”

„Év európai szerelője” a DAF-nál

A DAF márkaképviseletei Európa egész területéről nevezhetik dolgozóikat az „Év európai szerelője” versenyre. Elvileg összesen négyezer DAF-szerelő rendelkezik olyan minősítéssel, hogy indulhasson a címért. A verseny két fordulóból áll. Az első évben az egyes országok jelöltjei versenyeznek az országos elsőségért. A rákövetkező évben az országos nyertesek találkoznak egymással az európai döntőben.

Kiemelt Partnereink