Gyártók Nehéz ezt már követni: megint visszahívás, megint GM

Nehéz ezt már követni: megint visszahívás, megint GM

autopro.hu | 2014.08.11 09:10

Nehéz ezt már követni: megint visszahívás, megint GM

Ezúttal "csupán" 269 ezer járművel van gond, az elmúlt 12 hónap visszahívás-mutatója így is 30 millió körül mozog az amerikai gyártónál. Az összes többi márka együtt sem hívott vissza ennyi autót.

Hirdetés

A szervizbe terelés nagy része a Saturn Vue modelleket érinti - a 2002-2004 között gyártott crossover 202 ezer példányánál lehet gond a gyújtáskapcsoló környékén (pl. menet közben ki lehet venni a slusszkulcsot). A szokásos megnyugtató mondatot most nem írhatjuk le, ugyanis történtek balesetek a probléma miatt: két karambol és egy sérülés hozható összefüggésbe a hibával.

Ezernyi Buick Encore biztonsági övei nem biztonságosak

A 2013-ban gyártott Cadillac ATS és Buick Encore modellekből összesen 48 ezret hívnak vissza a biztonsági öv hibája miatt.

A Chevrolet Impala frissen debütált modelljéből 15 ezer példányt - gyaníthatóan az összeset - érinti a konzolretesz hibája miatti visszahívás.

Az előzőekhez képest elenyésző számban terelnek javítóműhelybe Chevrolet Aveo és Pontiac G3 modelleket a fékfolyadék hibája miatt. A Chevrolet Spark sem úszta meg, hogy szerepeljen a listán, itt a felfüggesztéssel van gond.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink