Beszállítók Egyre több vasat tart a tűzbe az FCA-vezér

Egyre több vasat tart a tűzbe az FCA-vezér

autopro.hu/B.B. | 2016.08.30 06:27

Egyre több vasat tart a tűzbe az FCA-vezér

Sergio Marchionne már a Samsungot is potenciális stratégiai partnernek tekinti, a közeledésre az eladósorba került Magneti Marellit használná fel.

Hirdetés

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Samsung legnagyobb Dél-Koreán kívüli felvásárlására készülhet. Az FCA-nak is beszállító Magneti Marelli kilátásba helyezett adásvételével egy csapásra az autógyártó első embere stratégiai partnerséget is kötne az ázsiai óriásvállalattal, írja az Automotive News.

Sergio Marchionne egy riport során elmondta, nem csak beszállítóként, hanem stratégiai partnerként is tekint a Samsungra, így az együttműködés a mostani jó kapcsolat továbbfejlesztésének lehetne tekinteni. Konkrétumokról nem esett szó, mindenesetre a kijelentés jól jelzi, hogy a FCA vezetősége korántsem dőlne hátra a Google-lel való közös munka elérése után.

A Samsung képviselői augusztus végén látogatnak Európába, ahol valószínűleg a Magneti Marelli felvásárlásáról tárgyalnak. Az ázsiaiakat leginkább a beszállító világítás- és autós szórakoztatótechnikája, valamint a telematikai tevékenységei érdeklik.

Kiemelt Partnereink