Szolgáltatók Megkezdődött a magyar járműipar fesztiválja

Megkezdődött a magyar járműipar fesztiválja

Gégény István | 2015.10.28 10:34

Megkezdődött a magyar járműipar fesztiválja

Október 28-30. között a hazai iparágból mindenki egy helyre gyűlik, aki számít, gyárt, beszállít, oktat, szervez, szolgáltat. Képes beszámolóval jelentkezünk az Automotive Hungary helyszínéről.

Hirdetés

A szerdai napon hamar megtelt a Hungexpo élettel, máris épülnek, erősödnek a partneri kapcsolatok, cserélődnek a névjegykártyák, hamarosan a hivatalos megnyitóval kezdetét veszi az előadások sorozata is. A korábbi évekhez képest újdonság, hogy a négy OEM mellett a BMW is dominánsan képviselteti magát, az Autopro által szervezett Techtogether Automotive Hungary csapatai elvegyülnek a beszállítók és gyátók között, valamint igen sok haszongépjármű színesíti a végtermékek körét.

Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója, Szabó László külügyminiszter-helyettes és Ésik Róbert, a HIPA elnöke

Szerkesztőségünk mindhárom napon a helyszínről tájékoztatja szakportálunk olvasóit, így aki nem tud személyesen jelen lenni a rendezvényen, az sem marad le a fontos részletekről.

Automotive Hungary 2015 - 1. nap
Van látnivaló bőven a rendezvényen (kattintásra galéria nyílik)

Külön figyelmet érdemel a járműépítő mérnökhallgatói csapatok versenye: lehet nekik drukkolni, nem árt figyelni a kimagasló tehetségekre, ahogy ők is próbálnak most újabb szponzorokat szerezni.

Kiemelt Partnereink