Szolgáltatók Autopro: még több hír, még több olvasó

Autopro: még több hír, még több olvasó

autopro.hu | 2013.09.11 08:25

Autopro: még több hír, még több olvasó

Amint látogatóink észrevehették, folyamatosan fejlődik szakportálunk, hogy minél színesebb, hitelesebb képet adjunk napról-napra a magyar járműiparról.

Hirdetés

Honlapunk megújulásának talán leglátványosabb elemeként az 1 vezércikk + 2 kiemelt írás rendszerről áttértünk a 3 vezércikk + 2 kiemelt írásra. A lépés oka nyilvánvaló: lendületesen növekszik az iparág, egyre több szereplő egyre jelentősebb eredményeket ér el világszerte és hazánkban egyaránt, ehhez a tendenciához mi is rugalmasan igazodunk.

Best practice néven új rovatot indítottunk, amelynek címe önmagáért beszél. Olyan hazai járműipari vállalatok jó gyakorlatait mutatjuk be praktikus megközelítésben, amelyek alkalmasak lehetnek arra, hogy akár példát vegyenek róluk más vállalkozások, akár új partneri kapcsolatok kiépüléséhez járuljunk hozzá potenciális megrendelők és megbízók között.

Örömmel tapasztaljuk, hogy az utóbbi hónapokban fokozatosan növekedett látogatóink száma, számos visszajelzés erősítette meg, hogy hiánypótló információs szolgáltatást végzünk. Hogy még többen értesüljenek híreinkről, szeptember hónap folyamán országos kampányt indítottunk. Országszerte több helyen, jellemzően a járműipari központok, ipari parkok közelében helyeztünk ki a portálunk megismerésére invitáló plakátokat.

Az Autopro.hu egyik plakátja a Magyar Suzuki esztergomi gyára közelében

Olvassa Ön is rendszeresen híreinket, s ha még nem tette meg, néhány egyszerű kattintással iratkozzon fel hetente kétszer jelentkező elektronikus hírlevelünkre! Kérjük, kollégái, partnerei figyelmét is hívja fel az Autopro.hu tevékenységére, hiszen azért dolgozunk, hogy minél több olvasóhoz eljuttassuk a járműipar friss információit! Kövessen minket a Facebook közösségi portálon is!

Kiemelt Partnereink