Szolgáltatók A Tequa Akadémia is ott lesz az Ipar Napjain

A Tequa Akadémia is ott lesz az Ipar Napjain

Tequa | 2018.05.14 11:42

A Tequa Akadémia is ott lesz az Ipar Napjain

Az Ipar 4.0 és a hatékony termelési stratégiák iránt érdeklődő beszerzési vezetők és gépgyártók fórumán, az idén 20 éves fennállását ünneplő TEQUA Vezetési Tanácsadó Iroda ebben az évben először jelenik meg kiállítóként.

Hirdetés

A cég alapító társtulajdonosa, György T. Péter az autopro.hu-nak elmondta, egy új projekt elnyerésénél és a beszerzési döntések előkészítésénél ma egyre gyakrabban emlegetett szempont a megfelelő emberi erőforrások és a meglévő kompetenciák kérdése. Nem elég, hogy egy jó gép vagy mérőeszköz beszerzése milyen kihozatalt és termelési vagy ellenőrzési kapacitást tesz lehetővé, vagy hogy milyen finanszírozás mellett tervezhető a beruházás, de kritikus az azt kiválasztók és üzemeltetők felkészültsége és minőségtudatos hozzáállása is. Ha már a kiválasztás időpontjában bizonytalanok vagyunk, hogy egy gépnek milyen képességgel (cm, cmk) vagy egy mérőeszköznek milyen megbízhatósággal kell működnie, sok százezer eurós döntést hozunk úgy, hogy indokolatlan kockázatokat vállalunk.

A TEQUA Akadémia, a TÜV Hessen TÜV Know-how Club magyarországi licencpartnere. A sok ezer fiatal – vagy szakmáját több éve űző – mérnököt és technikust képző cég a fontos beruházási döntésekben érdekelteknek, olyan képzési csomagokat állított össze, amelyet az Ipar Napjai 2018. szakmai kiállításon, az A pavilon 310E standján mind a beszerzők, mind az iparvállalatok más területein érdekelt vezetők most kiemelt akciók keretében próbálhatnak ki.

Kiemelt Partnereink