Gyártósor Új forgácstörő geometriát mutat be a Horn

Új forgácstörő geometriát mutat be a Horn

autopro.hu/Horn Magyarország | 2022.10.20 10:20

Új forgácstörő geometriát mutat be a Horn

Az S224-es, PT-geometriájú cserélhető váltólapka különösen praktikus szűk helyeken történő esztergáláshoz. | Fotó: Horn/Sauermann

A hosszautomata gépeken történő megmunkáláshoz bővíti S224-es kétélű beszúró rendszerét a Paul Horn GmbH. A PT-geometriával ellátott cserélhető váltólapkák különösen praktikusak szűk helyeken történő esztergálás során.

Hirdetés

A Horn szerszámgeometriáját hatékony hosszanti, palást- és kontúrmegmunkálásra tervezte. Az optimalizált forgácstörő geometria megbízható forgácskezelést tesz lehetővé. A Horn kétféle választható bevonattal kínálja szerszámrendszerét, mely számos anyag megmunkálására alkalmas. A 2,8 milliméteres (0,110"), 50 fokos szögű vágóél gondoskodik a munkadarab leszúrása során keletkező minél kisebb anyagveszteségről.

Az új PT-geometria maximális vágási mélysége ap = 2,5 milliméter (0.098"). A lapkák 0,2 milliméteres (0,008") sarokrádiusszal, jobbos és balos kivitelben egyaránt elérhetők. A megmunkált anyagtól függően, a Horn EG5 és IG3 bevonatokkal kínál lapkákat. A megfelelő szerszámtartók 12 x 12 milliméteres (0,472 x 0,472") és 16 x 16 milliméteres (0.630 x 0.630") kivitelben érhetőek el, balos és jobbos verzióban egyaránt. Az irányított hűtőközeg-ellátás hatékony hűtést eredményez a vágási felületen a különböző szerszámtartó-variánsoknál.

A Paul Horn GmbH svájci megmunkáláshoz bővíti S224-es kétélű beszúrómaró rendszerét.

A Paul Horn GmbH svájci megmunkáláshoz bővíti S224-es kétélű beszúrómaró rendszerét. | Fotó: Horn/Sauermann

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink