Gyártók Flottaautónak született az SX4 S-CROSS (x)

Flottaautónak született az SX4 S-CROSS (x)

autopro.hu | 2013.12.18 09:50

Flottaautónak született az SX4 S-CROSS (x)

A Suzuki autói csekély fenntartási költségeikről, megbízhatóságukról, mérsékelt fogyasztásukról híresek. A széles körű márkakereskedői- és szervizhálózat biztosíték a céges beszerzések intézésére, a gyors és szakszerű szervizeltetésre.

Hirdetés

Idén szeptemberben jelent meg a Suzuki új modellje, az SX4 S-CROSS. Ez az autó – méretei, megjelenése, műszaki és technológiai tulajdonságai alapján – már a nagyobb céges és állami beszerzéseknél is harcba küldhető. Az SX4 S-CROSS a kis- és középvállalkozások számára is tökéletes választás, középvezetői vagy akár cégvezetői szinten is.

A motoron elvégzett finomításoknak, a kiváló légellenállási tulajdonságoknak, a karosszériához felhasznált nagy szilárdságú acélelemeknek, valamint a csökkentett tömegnek köszönhetően az SX4 S-CROSS szén-dioxid-kibocsátása és üzemanyag-fogyasztása a C szegmensbe tartozó crossover autók között az egyik legkisebb.

A megelőző időszakban az eladott új Suzuki gépkocsik 30 százalékát cégek, 70 százalékát magánszemélyek vásárolták meg, 2013 első tíz hónapjában viszont a flottaeladások már megközelítették az 50 százalékot. Sok cég racionális döntést hozott: előtérbe került az alacsony szervizköltség, a kis fogyasztás és a Suzukik más előnyei. A Swift és az SX4 továbbra is népszerű a cégek területi képviselői körében, illetve ügyintézőautónak. Kitűnő tereptulajdonságai miatt a vadásztársaságok, erdőgazdaságok továbbra is kedvelik a Jimny terepjárót.

Kiemelt Partnereink