Gyártók Az Audi Hungaria a Győri Filharmonikus Zenekar új partnere

Az Audi Hungaria a Győri Filharmonikus Zenekar új partnere

autopro.hu | 2015.03.16 16:07

Az Audi Hungaria a Győri Filharmonikus Zenekar új partnere

A 2018-ig tartó együttműködés megkötésekor Thomas Faustmann ügyvezető igazgató úgy fogalmazott, a régió legnagyobb munkáltatójaként kiemelten fontos számukra a társadalmi felelősségvállalás.

Hirdetés

A három évre szóló szponzori szerződés aláírásával tovább erősíti a motor- és járműgyártó a régió kultúrája iránti elkötelezettségét. A jövőbeli partnerséget pénteken egy ünnepélyes koncerttel nyitják meg.

– A Győri Filharmonikus Zenekar már járműgyárunk megnyitóján is egyedülálló ünnepi hangulatot teremtett. Így különös öröm számunkra, hogy új partnerünkként köszönthetjük a nemzetközileg elismert zenekart – mondta az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. – Elkötelezettek vagyunk a szociális és kulturális ügyek támogatása mellett. A régió legnagyobb munkáltatójaként kiemelten fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás. Ahogy a Filharmonikus Zenekarnak, az Audi Hungariánál nekünk is tökéletesen kell együttműködnünk, hogy a végén egy nagyszerű mű szülessen – húzott párhuzamot az együttműködö felek között Thomas Faustmann.

Rachmaninow és Beethoven darabjai Berkes Kálmán vezényletével szerepelnek az ünnepi koncert programján, amellyel hivatalosan is kezdetét veszi az Audi Hungaria és a Filharmonikus Zenekar együttműködése.

Balog Zoltán miniszter, Fűke Géza, a zenekar igazgatója, Thomas Faustmann, az autógyár ügyvezető igazgatója és Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatója

– Nagy elismerés számunkra, hogy egy ilyen neves prémiumgyártó állt mellénk. Az Audi Hungaria motorjaival és autóival fejezi ki a szépséget és minőséget, mi a hangszereinkkel keltjük életre ezeket – mondta a zenekar igazgatója, Fűke Géza.

A Győri Filharmonikus Zenekar a 19. század második felében alapították, 1968-ban vált hivatásos együttessé. Azóta szinte valamennyi európai országban és a tengerentúlon is számos sikeres koncertet adtak. A zenekar kiemelkedő szerepet játszik a régió zenei és kulturális életében. A közelmúltban jelentős fejlődésen ment keresztül a zenekar, amit a velük közösen fellépő szólisták – Kocsis Zoltán, Bobby McFerrin, Ránki Dezső, King’s Singers, Cyprien Katsaris, Ennio Morricone – sora is fémjelez.

Az Audi Hungaria a vállalat alapítása óta elkötelezett támogatója a régió kulturális életének. A Győri Filharmonikus Zenekar mellett a gyártó 2002 óta főtámogatója a világhírű Győri Balettnek. Emellett a vállalat számos kulturális rendezvényt és kezdeményezést támogat, mint a Magyar Táncfesztivált vagy a Győri Nyár nemzetközi sztárfellépőket felvonultató zárókoncertjét. Az Audi Hungaria kiemelt partnere a népszerű Experidance Tánctársulatnak is.

Kiemelt Partnereink