Eseménynaptár

Automatizált Teszt Konferencia 2011

RENDEZVÉNYEK / KÉPZÉSEK   Konferencia
Dátum 2011.04.13 08:30 - 2011.04.13 16:05 (Szerda)
Időtartam   7h 35m
Helyszín Holiday Inn Budapest-Budaörs 2040 Budaörs Agip u. 2.

A legújabb technológiai kutatásoktól a nagy darabszámú gyártásközi tesztig…
A szivárgási áram elektronikai tervezésétől az audió rendszerek THD+N számításáig...mindez egységes eszköztárral elvégezhető.

Hogyan tovább a gazdasági válság után?

A gazdasági kilátások javulása és a beruházások beindulása számos új feladattal és tesztelési kihívással szembesíti a mérnököket és a kutatókat olyan szakterületen, mint például a villamos- és gépészmérnöki tervezés, az audio/video minőségbiztosítás, illetve a rádiófrekvenciás kommunikáció.

Versenyképesség vagy csődeljárás?

Naprakésznek lenni a legújabb tesztelési és méréstechnikai trendekkel: ez ma az egyik legnagyobb kihívás a mérnökök számára. Meglehetősen nehéz a gyártás és tervezés technológiai változásaival lépést tartani; és talán még nehezebb élen járni az új tesztelési technikákkal, valamint a tesztelési folyamatok fejlesztését segítő technológiákkal.

Mi a megoldás? Az NI Automatizált Teszt Konferencia!

Vegyen Ön is részt a National Instruments Automatizált Teszt Konferencián, hiszen ez a legmegfelelőbb hely arra, hogy első kézből, az iparág jeles képviselőitől ismerje meg a legújabb ipari trendeket!

A világ legnagyobb gyártó cégei már sikeresen csökkentették termékeik piaci bevezetésének idejét az NI megoldások felhasználásával. Tartson Ön is Velünk!

Vegyen részt az Automatizált Teszt Konferencián!

Kiemelt Partnereink