Beszállítók Új pénzügyi igazgató kerül a Dürr élére

Új pénzügyi igazgató kerül a Dürr élére

autopro.hu/H.J. | 2019.12.24 13:11

Új pénzügyi igazgató kerül a Dürr élére

Új pénzügyi vezető érkezik a Dürr élére. Dietmar Heinrich jelenleg a Schaeffler pénzügyi pozícióját tölti be, a szakember 2020 augusztusától veszi át Carlo Crosetto helyét.

Hirdetés

A vállalatnál további pozícióváltás is történik, a Dürr igazgatóhelyettese Jochen Weyrauch igazgatósági tag lesz. Karl-Heinz Streibich, a Felügyelő Bizottság elnöke szerint Weyrauch az elmúlt években jelentősen megváltoztatta a Dürr autóiparral kapcsolatos alaptevékenységét.

Kiváló szakember kerül a Dürr élére

Dietmar Heinrich, aki 2017. augusztusa óta a Schaeffler pénzügyi igazgatója nem hosszabbította meg jelenlegi, 2020. július 31-ig tartó szerződését a Schaeffler-nél.

A Schaeffler vezérigazgatója, Klaus Rosenfeld nyilatkozatában azt mondta, hogy Dietmar Heinrich pénzügyi igazgatóként megerősítette a pénzügyi részleget, javította a tőkepiaci kommunikációt és hozzájárult a Schaeffler csoport hatékonyságához – olvasható az Automobilwoche oldalán.

Debreceni festőcsarnok

Nemrég derült ki, hogy a Dürr építi a BMW debreceni gyárának festőcsarnokát – számolt be az autopro.hu. A német multinacionális gyártástechnológiai beszállító vállalat két másik üzletet is nyélbe ütött a BMW-vel. Két festőcsarnokot építenek meg az autógyártó két északkelet-kínai gyárában. Senjang-Dadongban bővítésről van szó, Senjang-Tiexiben pedig egy új gyártóbázison belül létesül új festősor.

Nyitókép: twitter.com

Kiemelt Partnereink