Beszállítók Continental abroncsokon gurul a BMW R 1200 RT

Continental abroncsokon gurul a BMW R 1200 RT

autopro.hu | 2014.03.18 16:53

Continental abroncsokon gurul a BMW R 1200 RT

A német gyártó újabb motorkerékpárja kap Németországban készülő gumikat, amelyeket kifejezetten a nagy tömegű sporttúra modellekhez fejlesztett a Continental.

Hirdetés

Az új BMW R 1200 RT motorkerékpár ContiRoadAttack 2 Gran Turismo abroncsokkal készül gyári első szerelésben. Mivel ez a járműkategória speciális követelményeket támaszt a gumiabroncsokkal szemben, a Continental mérnökei kimondottan az új BMW modellhez hasonló, nagy tömegű motorkerékpárok igényeit figyelembe véve fejlesztették ki az abroncsot. A termék legfontosabb tulajdonsága az innovatív, megerősített vázszerkezet, amely egy második karkaszrétegnek köszönhetően a nagy tömegű motorok vezetői számára is fokozott stabilitást és könnyű irányíthatóságot garantál. A Continental fejlesztéseinek köszönhetően játékosan könnyed kezelhetőség és pontos visszajelzések jellemzik a ContiRoadAttack 2 Gran Turismót. Az előnyös menettulajdonságok mellett az abroncs kopásállósága is javult, a futásteljesítménye pedig megnőtt - állítja a gyártó.

A ContiRoadAttack 2 Gran Turismo a Continental mindhárom saját fejlesztésű motorkerékpárabroncs-technológiai megoldását alkalmazza. A MultiGrip egyenletesen változó tapadást garantál a futófelület közepétől egészen az abroncs vállrészéig, a kanyarban jelentkező útfogást magas futásteljesítménnyel kombinálva. A TractionSkin technológia az abroncs érdesített felületének köszönhetően biztonságos és rövid bejáratás-periódust tesz lehetővé, a ZeroDegree acélöv konstrukció pedig nagy sebességnél is magas szintű stabilitást biztosít, és minimálisra csökkenti az abroncsrezonancia lehetőségét.

Az új BMW R 1200 RT

Az R 1200 GS és az R 1200 GS Adventure után az R 1200 RT a harmadik BMW motorkerékpár, amely Continental abroncsokkal gördül le a szerelőszalagról. Az új ContiRoadAttack abroncsok Németországban készülnek.

Kiemelt Partnereink