Best Practice Világváros az autógyártás térképén

Világváros az autógyártás térképén

Audi Hungaria | 2018.05.14 11:37

Világváros az autógyártás térképén

A győri Audi Hungáriánál a gyártástechnológia-tervezés a gyártási folyamatok legfontosabb alappillére. A technológiák, a folyamatok és a berendezések optimális működése nélkül nem készülhetne el az évi több mint százezer jármű és közel kétmillió motor, amelyek az Audi Hungáriát a világ legnagyobb motorgyárává teszik.

Hirdetés

Minek is köszönhetjük ezt?

Egyedi és innovatív technológiákkal dolgozunk, nagy súlyt fektetünk a termékekre, az innovációra, a tervezésre, a fejlesztésre és a legmodernebb termelési környezet kialakítására is. Világszerte elismert prémium termékek jövője múlik rajtunk, ezért munkánk precizitást és pontosságot igényel.

Tudtad, hogy egyetlen gyártósor teljeskörű megtervezésén kollégáink 4-5 évig dolgoznak? Milyen egy sikeres gyártástervező az Audinál? Tervező mérnök? Pénzügyi szakember? Projektvezető? Ezek közül egyik sem hiányozhat!

Legnagyobb motorgyártóként tudjuk, hogy nem elég követni az autóipar trendjeit, az autóipar fejlődésének élén kell járni. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, nekünk kell formálni a jövőt, hiszen a célunk az, hogy oda jussunk, ahol ember még nem járt.

Úttörők vagyunk az Ipar 4.0, azaz a negyedik ipari forradalom hazai képviseletében. Fontos, hogy ne csak a bevált, biztonságos módszereket alkalmazzuk, hanem merjünk máshogy gondolkodni, merjünk kreatívak lenni, és kockázatot vállalni.

Tudjuk, hogy vevőinknek csak a legjobbat adhatjuk, ezért nem elégedhetünk meg az átlagossal.

Kollégáink minden támogatást megkapnak ahhoz, hogy kilépjenek komfortzónájukbóll, átlépjék saját határaikat és alkossanak, hiszen az alkotás öröme és a szenvedély az a hozzáadott érték, amitől a termékeink 25 éve prémium minőségűek.

Kollégáink szerint nálunk a valódi érték azt jelenti, hogy:

  • "Létrehozhatunk valami újat, ami eddig még nem volt!"
  • "Komplex projekteken dolgozhatunk!"
  • "Minden támogatást megkapunk, hogy megvalósítsuk ötleteinket!"
  • "Motivált és motiváló csapatokban dolgozhatunk!"
  • "Formálhatjuk a jövőt a környezet fenntarthatóságára törekedve!"
  • "Minden téren XXI. századi munkahelyen dolgozhatunk!"

Jó érzéssel és büszkeséggel tölt el minket, hogy innovatív csapatként dolgozunk, számíthatunk egymásra, bízhatunk egymás munkájában, együttműködhetünk, és hogy munkánk eredményes, hiszen egy mérnök számára nincs annál felemelőbb érzés, mint amikor beszáll abba az autóba, amin ő maga dolgozott.

Tudtad? Most kollégákat keresünk győri gyárunkba a gyártástechnológia-tervezés területére!

A gyártástechnológia-tervezés területének legfőbb feladata az Audi Hungária új termékei számára szükséges gyártási folyamat tervezése és kiépítése, mely terjedhet kisebb gyártósori átépítésektől, egészen a teljesen új gyártósorok telepítéséig. Ha szívesen részt vennél tervezőmérnökként ebben a folyamatban, és beszélsz németül, nézd meg nyitott pozícióinkat!

Kiemelt Partnereink