Best Practice Megújult az autopro.hu egyedülálló járműipari cégkatalógusa

Megújult az autopro.hu egyedülálló járműipari cégkatalógusa

autopro.hu | 2014.05.20 09:23

Megújult az autopro.hu egyedülálló járműipari cégkatalógusa

A világ bármely pontján elérhető elektronikus adattárban a magyar járműiparhoz kötődő több mint 1000 vállalkozás szerepel, magyar és angol nyelven is.

Hirdetés

A korábbi cégkatalógushoz képest a vállalkozásokat gyártási technológia és szolgáltatási kör szerint rendszereztük, az önállóan beépíthető járműalkatrészek gyártóit pedig termékkategóriákba csoportosítottuk. A termelő cégeken kívül helyet kaptak az ipari szolgáltatók, gépkereskedők, informatikai és ISO tanácsadók is.

A kategória vagy cégnév alapján kapott találatok közül kiválasztott társaság nevére kattintva megújult adatlap fogadja a látogatót. Az itt felsorolt információk az érdeklődő azonnal el tudja dönteni, hogy az adott cég megfelel-e az általa felállított kritériumoknak. Erre szolgál a vállalkozás alapadatainak (tulajdonosi háttér, éves árbevétel, létszám, ISO-minősítések, elérhetőség) és technológiai információinak szerepltetése.

A digitális adattárban megtekinthető az adott céghez rendelt összes tevékenység/termék kategóriája, továbbá a géppark jellemzői is, amennyiben publikussá tette a vállalat.

A kiadó az új cégkatalógussal minden eddiginél teljesebb áttekintést kíván adni a hazai járműgyártási láncban termelőként és szolgáltatóként résztvevőkről, annak reményében, hogy hasznos és folyamatosan aktualizált információival új üzleti kapcsolatok megkötését segíti elő.

Új cégek alapinformációkkal való bekerülése díjmentes, akár a honlapon keresztül is lehet jelentkezni egy adatfelvételi ív kitöltésével. A katalógusban való böngészés díja nettó 15 000 forint 12 hónapra.

Kiemelt Partnereink